Thema-instellingen voor Brooklyn

Thema-instellingen bepalen de lettertypen, kleuren, koppelingen naar sociale media van uw online winkel. Je kunt de thema-instellingen ook gebruiken om het uiterlijk van uw kassa aan te passen.

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je online winkel.

Uw kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type inhoud op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken:

De kleurkiezer in de themabewerker

- Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren weer die je onlangs heeft geselecteerd voor je thema. - Het gedeelte Wordt momenteel gebruikt geeft de kleuren weer die u momenteel gebruikt in andere delen van uw thema.

Als u de kleur transparant wilt maken, klikt u op Geen.

1. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je online winkel.

Uw typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken:

De knop 'Wijzigen' in de lettertypekiezer

5. Verken lettertypen met de het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat u wilt gebruiken.

7. Als u het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klikt u op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die u wilt gebruiken en klik dan op Selecteren:

Een selectie van lettertdiktes die beschikbaar zijn in de lettertypekiezer

8. Klik op Opslaan.

Winkelwagenpagina

Je kunt je winkelwagenpagina aanpassen. Gebruik de instellingen om te kiezen welke stijl voor de winkelwagen moet worden gebruikt, en laat klanten een notitie toevoegen aan hun bestelling. Klanten kunnen winkelwagennotities gebruiken om speciale instructies te geven over het voorbereiden of afleveren van een bestelling:

Een tekstveld met het label 'Speciale instructies voor verkoper' dat wordt weergegeven op de winkelwagenpagina. Het veld wordt weergegeven naast het subtotaal van de bestelling en de knop Afrekenen.

Wanneer een klant een notitie schrijft, verschijnt deze in het gedeelte Notities van hun bestelling in je Shopify-beheerder.

Je winkelwagenpagina aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Winkelwagenpagina.

4. Stel je type winkelwagen in: - Pagina - De winkelwagen is een afzonderlijke pagina, wat betekent dat klanten de productpagina verlaten wanneer ze een product in de winkelwagen plaatsen

• Lade - De winkelwagen wordt vanaf de rechterkant van de pagina uitgeschoven, wat betekent dat klanten op de productpagina blijven wanneer ze een product in de winkelwagen plaatsen
  5. Optioneel: Schakel Notities voor bestelling inschakelen in, zodat klanten een notitie aan hun bestelling kunnen toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Sociale media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor uw producten en blogposts, en links naar uw sociale media-accounts toevoegen.

Uw instellingen voor sociale media aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Sociale media.

4. Optioneel: Upload een afbeelding voor sociaal delen:

1. Klik op Afbeelding selecteren.
    2. Upload een afbeelding van uw computer of klik op Gratis afbeeldingen om een stockafbeelding van Burst te gebruiken.
    3. Selecteer een afbeelding.
    4. Klik op Opslaan.
  5. Optioneel: Voeg links toe aan je sociale media-accounts die in de voettekst worden weergegeven. Voer de links naar je accounts in de juiste velden in. Zorg ervoor dat je volledige links gebruikt, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify. Links naar je sociale media-accounts worden in de voettekst van je online winkel weergegeven.

6. Optioneel: Voeg knoppen voor sociaal delen toe aan je producten en blogposts. Schakel een of meer van de volgende opties in: - Delen op Facebook

• Twitteren op Twitter
    • Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor delen van blogposts)
  7. Klik op Opslaan.

Favicon

U kunt een pictogram voor favorieten, of een favicon, toevoegen, waarmee u uw online winkel kunt promoten. Een favicon wordt op de volgende plaatsten weergegeven:

• op het tabblad van uw webbrowser
  • de geschiedenis van uw webbrowser
  • als pictogrammen op uw bureaublad
  • naast uw online winkelnaam wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer

Je favicon aanpassen

1. Klik naast Brooklyn op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Flavicon.

4. Een flaviconafbeelding toevoegen:

1. Klik op Afbeelding selecteren.
    2. Upload een afbeelding van je computer of klik op Gratis afbeeldingen om een stock-afbeelding van Burst te gebruiken.
    3. Selecteer een afbeelding.
    4. Klik op Opslaan.
  5. Alternatieve tekst toevoegen aan je flaviconafbeelding:

1. Klik op Wijzigen.
    2. Vul in het venster Afbeelding bewerken een korte beschrijving van de afbeelding in.