Minimal

Minimal is een responsief thema met een brede indeling dat er geweldig uitziet op elk apparaat. De vele functies bieden je volledige flexibiliteit. Je kunt je winkel aanpassen met extra indelingsopties, productweergaven, collectieweergaven, navigatiestijlen en typografische keuzes.

Voorbeeld van online winkel met Minimal

Themabewerker

Gebruik de themabewerker om je thema aan te passen. De werkbalk van de thema-editor is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

Je kunt secties gebruiken om de inhoud en lay-out van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar sociale media en in de kassa-instellingen.

Secties zijn blokken met inhoud die kunnen worden aangepast en de indeling van verschillende pagina's van uw online winkel bepalen.

• Home-secties bevatten functies, zoals een diavoorstelling of een aanmelding voor een nieuwsbrief, die u kunt toevoegen, herschikken of verwijderen. Je kunt maximaal 25 secties op uw startpagina plaatsen.

• Elk type pagina bevat eigen secties. De sectie Productpagina's bepaalt bijvoorbeeld de indeling van elke productpagina in je online winkel.

• Paginasecties staan altijd op specifieke plaatsen in uw online winkel. Je kunt ze aanpassen, maar u kunt ze niet herschikken of verwijderen.

• Elk thema bevat vaste secties, zoals de kop- en voettekst, die op elke pagina van uw online winkel worden weergegeven.

U kunt meer leren over de unieke selectie secties van en hoe u ze kunt aanpassen aan uw behoeftes.

Minimal bevat de volgende statische secties:

• Koptekst

• Voettekst
  • Productpagina's
  • Collectiepagina's
  • Pagina Collectielijst
  • Blog
  • Artikel
  • Winkelwagenpagina

Dynamische secties

U kunt dynamische secties toevoegen, verplaatsen en verwijderen en zo de indeling van uw startpagina aanpassen. Elk thema heeft een unieke reeks dynamische secties om uit te kiezen.

Minimal bevat de volgende dynamische secties:

• Blogberichten

• Collectielijst
  • Uitgelichte collectie
  • Galerie
  • Afbeelding met tekst
  • Diavoorstelling
  • Uitgelicht product
  • Nieuwsbrief
  • Kaart
  • Rich text
  • Video
  • Aangepaste HTML

Koptekst

Je kunt een aangepaste logoafbeelding toevoegen aan de koptekst van uw winkel. De beste indeling is een .png-bestand met een transparante achtergrond. Logoafbeeldingen moeten 450 x 200 px zijn. Je kunt de grootte van het logo wijzigen door de breedte te verkleinen.

Met Minimal kunt u ook een bericht voor uw klanten maken dat bovenaan de winkelpagina wordt weergegeven:

Uw bericht is volledig op maat gemaakt en kan contactgegevens, informatie over winkelevenementen of verkopen bevatten, of de slogan of een merkbericht van uw winkel.

De kopsectie aanpassen:

1. Klik op Secties.

2. Klik op Kop.

3. Klik in het gebied Logo op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Voer de breedte van het logo in het veld Aangepaste logobreedte (in pixels) in.

2. Selecteer in het gebied Hoofdmenu het navigatiemenu dat je wilt weergeven in de kop van je winkel in de lijst Menu.

3. Als u uw navigatiemenu onder het logo van uw winkel wilt weergeven, schakelt u Center-hoofdmenu onder logo in.

4. Als u het logo van uw winkel links van de pagina wilt uitlijnen, schakelt u Logo links uitlijnen in.

5. Als u een kleine regel onder de koptekst wilt weergeven, schakelt u Scheidingslijnen weergeven in koptekst in.

6. Typ in de sectie Bovenste balk uw aangepaste bericht in het veld Tekst bovenste balk.

7. Als u een zoekbalk in de koptekst wilt weergeven, schakelt u Zoekbalk weergeven in.

8. Klik op Opslaan.

Voettekst

In de voettekstsectie kunt u de inhoud bewerken die onderaan elke pagina in uw winkel wordt weergegeven. U kunt het volgende aan de voettekst toevoegen:

• betalingspictogrammen
  • pictogrammen voor sociale media
  • een nieuwsbriefaanmelding
  • aangepaste tekst
  • een link naar je laatste blogbericht
  • een menu

De voettekstsectie van een website met een menu, een nieuwsbriefaanmelding, auteursrechttekst en betalingspictogrammen.

De voettekstsectie aanpassen:

1. Zoek Minimal en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Voeg betalingspictogrammen, zoals Mastercard of PayPal, toe aan de voettekst door Betalingspictogrammen in te schakelen.

5. Voeg maximaal zes inhoudsblokken toe aan de voettekst in het gebied Inhoud:

- Voeg een inhoudsblok toe door op Inhoud toevoegen te klikken. Selecteer een van de volgende bloktypen: - Menu - Sociale pictogrammen - Nieuwsbriefaanmelding - Laatste blogbericht - Tekst

- Verplaats een inhoudsblok door op het pictogram ⁞⁞ te klikken en het blok naar een andere plaats te slepen. - Verwijder een inhoudsblok door eerst op het blok en vervolgens op Inhoud verwijderen te klikken.
- Pas een inhoudsblok aan door op het blok te klikken en de instellingen te bewerken.

1. Klik op Opslaan.

Productpagina's

in de sectie Productpagina's kunt u de volgende elementen toevoegen of verwijderen:

• Het productmerk of de leverancier
  • Een hoeveelheidskiezer
  • Inzoomen op afbeelding
  • Tabbladen in de productbeschrijving
  • Pictogrammen voor sociaal delen
  • Gerelateerde producten
  • Een dynamische checkout knop
  • Productaanbevelingen

Je kunt ook de positie van je miniatuurafbeeldingen instellen en de grootte van de variantkiezer, de knop Toevoegen aan winkelwagen en de dynamische checkout knop kiezen.

De instellingen voor productpagina's bewerken:

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu van de bovenste balk.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Productpagina's.

4. Schakel Productleverancier weergeven in om het productmerk of de leverancier weer te geven. Als u een merk of leverancier wilt weergeven, moet u een leverancier aan het product toevoegen.

5. Schakel Hoeveelheidskiezer weergeven in om een hoeveelheidskiezer weer te geven.

6. Als u het type zoomfunctie voor de uitgelichte afbeelding wilt kiezen, selecteert u in de lijst Zoomtype de optie Lightbox, Inzoomen of Geen zoom.

7. Als u de positie van de miniatuurafbeeldingen van je product wilt instellen, selecteert u in het vervolgkeuzemenu Positie productminiatuur de optie Rechts van hoofdafbeelding of Onder hoofdafbeelding.

8. Als u tabbladen in uw productbeschrijving wilt gebruiken, voert u de volgende taken uit:

1. Schakel Een tabblad weergeven naast de productbeschrijving in. Hiermee wordt de productbeschrijving weergegeven op één tabblad en aanvullende inhoud, zoals een maattabel of een retourbeleid, op een tweede tabblad.
    2. Klik in het gebied Tabbladinhoud op Pagina selecteren en kies een pagina met inhoud die u op het tweede tabblad wilt weergeven.
  9. Schakel Product delen inschakelen in om pictogrammen voor sociaal delen weer te geven.

10. Voer de volgende taken uit om een selectie van gerelateerde producten onderaan de pagina weer te geven:

1. Schakel Gerelateerde producten inschakelen in.
    2. Als u het productmerk of de leverancier voor gerelateerde producten wilt weergeven, schakelt u Leverancier weergeven in.
    3. Als u een pictogram wilt weergeven voor gerelateerde producten die in de uitverkoop zijn, schakelt u Cirkel uitverkoop weergeven in.
    4. Als u een pictogram wilt weergeven voor gerelateerde producten die zijn uitverkocht, schakelt u Cirkel uitverkocht weergeven in.
    5. Als u de titeltekst voor gerelateerde producten wilt centreren, schakelt u Tekst onder productafbeeldingen centreren in.

De collectie waartoe het product behoort, bepaalt de gerelateerde producten die worden weergegeven. Als u gerelateerde producten wilt weergeven, moet u een collectie maken voor het product of het product aan een bestaande collectie toevoegen. Als het product geen deel uitmaakt van een collectie, worden er geen gerelateerde producten weergegeven.

11. Als u een dynamische checkout knop wilt weergeven, schakelt u Dynamische checkout knop weergeven in.

12. Als u de grootte van de variantkiezer, de knop Toevoegen aan winkelwagen en de dynamische checkout knop wilt instellen, selecteert u een grootte in het vervolgkeuzemenu Grootte van variantkiezer en knoppen.

13. Klik op Opslaan.

Productaanbevelingen toevoegen of verwijderen

Je kan aanbevolen producten op productpagina's weergeven om het voor klanten gemakkelijker te maken om andere producten te ontdekken die hen mogelijk interesseren.

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu van de bovenste balk.

2. Klik op Productaanbevelingen.

3. Gebruik het selectievakje Dynamische aanbevelingen weergeven om productaanbevelingen op je productpagina's weer te geven of te verbergen.

4. Optioneel: als je de titel boven de aanbevolen producten wil wijzigen, voer dan een nieuwe in het veld Kop in.

5. Optioneel: kies hoe de productaanbevelingen worden weergegeven met behulp van de selectievakjes:

- Productleverancier weergeven - Laat 'Verkoop'-cirkel zien - Centreer de tekst onder de productafbeeldingen

1. Klik op Opslaan.

Collectiepagina's

Minimal bevat de volgende instellingen waarmee u kunt aanpassen hoe producten worden weergegeven op uw collectiepagina's:

• een verkooppictogram, het pictogram Uitverkocht en de naam van de productleverancier weergeven of verbergen

• je klanten toestaan sorteeropties te selecteren en collecties te filteren op producttags

• kies of de tekst onder elke productafbeelding wordt gecentreerd of links wordt uitgelijnd

Instellen hoe collecties worden weergegeven:

1. Ga naar een collectiepagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Collectiepagina's.

4. Als u de productleverancier of merknaam wilt weergeven, schakelt u Productverkoper weergeven in.

5. Als u een pictogram wilt weergeven voor producten die in de uitverkoop zijn, schakelt u Cirkel productuitverkoop weergeven in.

6. Als u een pictogram wilt weergeven voor producten die zijn uitverkocht, schakelt u Cirkel uitverkocht product weergeven in.

7. Als u wilt dat klanten een sorteervolgorde voor producten in de collectie kunnen selecteren, schakelt u Collecties sorteren inschakelen in.

8. Als u wilt dat klanten weergaveresultaten op producttag kunnen filteren, schakelt u Filteren op producttag inschakelen in.

9. Als u tekst rechtstreeks onder een productafbeelding wilt weergeven, schakelt u Tekst onder productafbeeldingen centreren in.

10. Klik op Opslaan.

Blog

Als u blogberichten van meerdere auteurs weergeeft, kunt u de auteursnaam voor elk blogbericht automatisch weergeven.

De auteur van het blogbericht weergeven:

1. Ga naar een blogpagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Blog.

4. Schakel Auteur van blogbericht weergeven in.

5. Klik op Opslaan.

Winkelwagenpagina

Met Minimal kunt je je klanten instructies laten invoeren bij hun bestelling door bestellingsnotities in te schakelen op de winkelwagenpagina.

Bestellingsnotities inschakelen:

1. Ga naar een winkelwagenpagina in de themabewerker door een product aan de winkelwagen toe te voegen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op de sectie Winkelwagenpagina.

4. Schakel Bestellingsnotities inschakelen in.

5. Klik op Opslaan.

Uitgelichte collectie

Je kunt een collectie op de startpagina uitlichten. Door collecties uit te lichten, kunt je uitverkopen en nieuwe collecties promoten.

Een collectie op uw startpagina laten zien:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op de sectie Uitgelichte collectie.

3. Als je de tekst wilt wijzigen die wordt weergegeven boven de collectie, typt je de tekst in het veld Kop.

4. Selecteer in de lijst Collectie de collectie die je wilt weergeven. Als je een collectie wilt toevoegen, klikt je op de link Collectie toevoegen om de pagina Collectie maken op een nieuw tabblad te openen.

5. Selecteer in de lijst Producten per rij het aantal producten dat in elke rij moet worden weergegeven.

6. Selecteer in de lijst Rijen het aantal productrijen dat moet worden weergegeven.

7. Als u de leverancier of merknaam onder elke productfoto wilt weergeven, schakelt u Productleverancier weergeven in.

8. Als u een cirkel wilt weergeven voor producten die in de uitverkoop zijn, schakelt u het selectievakje Cirkel productuitverkoop weergeven in.

9. Als u een cirkel wilt weergeven voor producten die zijn uitverkocht, schakelt u Cirkel uitverkocht product weergeven in.

10. Als u producttekst wilt centreren, schakelt u Tekst onder productafbeeldingen centreren in.

11. Klik op Opslaan.

Diavoorstelling

Je kunt een diavoorstelling met maximaal zes afbeeldingen voor de startpagina maken.

Het diavoorstellingsgedeelte met het thema Minimal

De aanbevolen grootte voor afbeeldingen in een diavoorstelling is 1280 x 460 px.

Het diavoorstellingsgedeelte bevat de volgende instellingen:

• Diahoogte: Stel de hoogte van de diavoorstelling in. Selecteer Aanpassen aan eerste afbeelding om de hoogte van uw diavoorstelling te baseren op de hoogte van uw eerste afbeelding.
  • Automatisch roteren tussen dia's: Stel de diavoorstelling in om automatisch af te spelen.
  • Nieuwe dia elke: Selecteer hoe vaak een nieuwe dia moet worden weergegeven.
  • Overgangseffect: Selecteer of afbeeldingen moeten verschuiven of vervagen.
  • Tekstgrootte: Stel de grootte van uw diavoorstellingstekst in.
  • Afbeelding: Voeg aan uw diavoorstelling een afbeeldingsdia toe.
  • Afbeeldingspositie: Kies het belangrijkste gebied van de afbeelding waarop moet worden scherpgesteld in de diavoorstelling.
  • Ondoorschijnendheid van overlay: Stel de ondoorschijnendheid van de afbeeldingsoverlay in. Een overlay maakt uw afbeeldingen donkerder en kan de tekst van een diavoorstelling gemakkelijker leesbaar maken.
  • Tekstkleur: Stel de kleur van de diavoorstellingstekst in.
  • Tekstuitlijning: Lijn de tekst uit ten opzichte van de dia's.
  • Kop: Voeg een kop aan uw dia toe.
  • Knoplabel: Voeg een knop met een tekstlabel aan uw dia toe.
  • Knoplink: Koppel je dia aan een ander deel van je online winkel.

Een diavoorstelling toevoegen aan je startpagina:

1. Zoek Minimal en klik op Aanpassen.

2. Klik op Diavoorstelling.

3. Gebruik de instellingen om uw diavoorstelling aan te passen.

4. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Je kunt een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de startpagina. Met een nieuwsbriefaanmelding kunt u e-mailadressen van klanten verzamelen voor campagnes met e-mailmarketing. In de Shopify-blog vindt u meer informatie over e-mailmarketing.

De nieuwsbriefsectie op een website. Er is een veld voor klanten om een e-mailadres in te voeren en een knop met de tekst 'Abonneren'.

Een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan je startpagina:

1. Zoek Minimal en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Nieuwsbrief.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardkop is 'Abonneren op onze nieuwsbrief'.

5. Voer in het veld Subtekst een subkop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardtekst is 'Promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Rechtstreeks in je postvak'.

6. Stel de achtergrondkleur in voor de sectie Nieuwsbriefaanmelding door op de staal Achtergrondkleur te klikken en een kleur te kiezen.

7. Klik op Opslaan.

Video

Je kunt aan de startpagina een video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo. Video's kunnen klanten aantrekken en interesse in uw bedrijf wekken.

Een video toevoegen aan je startpagina:

1. Zoek Minimal en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Video.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de video in.

5. Voer in het veld Videolink een link voor het delen van de video in.

Een YouTube-link voor delen ziet er als volgt uit: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. In dit YouTube Help-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een YouTube-video kopieert.

Een Vimeo-link voor delen ziet er als volgt uit: https://vimeo.com/281332510. In dit Vimeo Help Center-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een Vimeo-video kopieert.

6. Klik op Opslaan.

Aangepaste HTML

In de sectie Aangepaste HTML kunt u HTML-code gebruiken om aangepaste inhoud voor je startpagina te maken. Je kunt bijvoorbeeld HTML gebruiken om tekstblokken op te maken, tabellen te maken of inhoud van een externe website op te nemen.

Om aangepaste HTML toe te voegen aan uw startpagina:

1. Zoek Minimal en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik in Geavanceerde layout op Aangepaste HTML > Toevoegen.

5. Klik op Aangepaste HTML en voer de HTML-code in die je aan je startpagina wilt toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Minimal bevat de volgende thema-instellingen:

• Indeling
  • Kleuren
  • Typografie
  • Sociale media
  • Favicon
  • Afrekenen

Indeling

Met Minimal kunt u de maximale breedte van uw winkel wijzigen van 1030 px in een brede indeling van 1340 px. Met een bredere indeling kunnen uw afbeeldingen groter worden weergegeven, maar wordt de tekst ook uitgerekt.

Gebruik een bredere indeling als u de nadruk wilt leggen op afbeeldingen in plaats van tekst.

De indelingsbreedte wijzigen:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Indeling.

3. Schakel Brede indeling inschakelen in.

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je online winkel.

Uw kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type inhoud op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken:

De kleurkiezer in de themabewerker

- Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren weer die je onlangs heeft geselecteerd voor je thema. - Het gedeelte Wordt momenteel gebruikt geeft de kleuren weer die u momenteel gebruikt in andere delen van uw thema.

Als u de kleur transparant wilt maken, klikt u op Geen.

1. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je online winkel.

Uw typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken:

De knop 'Wijzigen' in de lettertypekiezer

5. Verken lettertypen met de het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat u wilt gebruiken.

7. Als u het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klikt u op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die u wilt gebruiken en klik dan op Selecteren:

Een selectie van lettertdiktes die beschikbaar zijn in de lettertypekiezer

8. Klik op Opslaan.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, ook wel favicon genoemd, uploaden, waarmee je je online winkel kunt promoten door je logo op de volgende locaties weer te geven:

• op het tabblad van uw webbrowser
  • de geschiedenis van uw webbrowser
  • als pictogrammen op uw bureaublad
  • naast de naam van je online winkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer

Een favicon uploaden:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Flavicon.

3. Klik in het gebied Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Sociale media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogberichten en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor sociale media aanpassen:

1. Zoek Minimal en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Sociale media.

4. Als je een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden, klikt je in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken.

5. Als u links naar uw sociale media-accounts wilt toevoegen, geeft u in het gebied Accounts in de desbetreffende velden de links naar uw accounts op. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

Links naar je sociale media-accounts worden in de voettekst van je online winkel weergegeven.

6. U kunt knoppen voor sociaal delen aan uw producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Opties voor delen een of meer selectievakjes in te schakelen.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor het delen van blogberichten)

1. Als u de stijl van de knoppen voor delen wilt wijzigen, selecteert u in het menu Knopstijl de optie Volledig merk of Alleen logo.

2. Klik op Opslaan.

Afrekenen

In dit gedeelte kunt u de betaalpagina van uw winkel aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de betaalpagina van uw winkel.

Tips voor afbeeldingen

Optimale grootte voor productafbeeldingen

Foto's met een hoge resolutie zien er voor je klanten stijlvoller en professioneler uit in het Minimal-thema. Daarom raden we je aan afbeeldingen van minimaal 1024 x 1024 px te gebruiken. Je afbeeldingen kunnen een maximale grootte hebben van 2048 x 2048 px.

Zeer grote afbeeldingen zijn met name belangrijk als u de inzoomfunctie wilt gebruiken. Als u deze functie wilt inschakelen, klikt u op het tabblad Secties en stelt u in de sectie Productpagina's het Zoomtype voor afbeeldingen in op Inzoomen.

Wanneer productafbeeldingen naast elkaar op collectiepagina's worden weergegeven, hebben deze mogelijk verschillende grootten. Om ervoor te zorgen dat je afbeeldingen er even groot uitzien, moet je dezelfde breedte-/hoogteverhouding gebruiken voor alle afbeeldingen die je uploadt en instelt als uitgelichte afbeeldingen voor je producten.

Als ondanks uw inspanningen om afbeeldingen met een hoge resolutie te uploaden, het hoofdproduct op uw productpagina te klein lijkt, gaat u naar het tabblad Thema-instellingen en schakelt u het selectievakje Brede indeling inschakelen in de sectie Indeling uit.

Als dit niet werkt, gaat u naar de sectie Productpagina's op het tabblad Secties en stelt u Positie productminiatuur in op Rechts van hoofdafbeelding.

Een vervolgkeuzemenu toevoegen

Als u vervolgkeuzemenu's aan het hoofdmenu wilt toevoegen, moet u menu's maken op uw navigatiepagina. In dit artikel leest u hoe u dat doet.

Tips voor producten

Een uitverkoopbadge toevoegen aan producten

Stel voor 'Vergelijken met prijs' een prijs in die hoger is dan de prijs voor je productvarianten. Als een uitverkoopproduct juist is ingesteld, wordt de badge automatisch weergegeven op de productafbeelding op je collectiepagina's.

Als dit niet het geval is, controleert u nogmaals of de functie Jeitverkoopbadge is ingeschakeld door naar het tabblad Secties te gaan en de sectie Collectiepagina te bekijken.

De overlay Uitverkocht toevoegen aan uitverkochte producten

Ga naar het tabblad Secties en schakel het selectievakje Cirkel uitverkocht product weergeven in de sectie Collectiepagina's in.

Tips voor startpagina

Een bredere indeling inschakelen

Ga naar het tabblad Thema-instellingen en schakel het selectievakje Brede indeling inschakelen in de sectie Indeling in.

Sla je wijzigingen op.