Simple

Simple is een fris en minimaal thema, perfect voor het presenteren van producten. Het thema wordt onder meer gekenmerkt door een responsief ontwerp voor mobiele apparaten, zijbalknavigatie, afbeeldingsanimaties en het inzoomen op productafbeeldingen.

Voorbeeld van online winkel met Simple

Simple is ideaal als je het volgende wilt hebben:

• Zijbalknavigatie
  • Grote menu's
  • Meer dan vijf producten

Themabewerker

Gebruik de themabewerker om je thema aan te passen. De werkbalk van de thema-editor is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

Je kunt secties gebruiken om de inhoud en lay-out van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar sociale media en in de kassa-instellingen.

Secties zijn blokken met inhoud die kunnen worden aangepast en de indeling van verschillende pagina's van uw online winkel bepalen.

• Home-secties bevatten functies, zoals een diavoorstelling of een aanmelding voor een nieuwsbrief, die u kunt toevoegen, herschikken of verwijderen. Je kunt maximaal 25 secties op uw startpagina plaatsen.

• Elk type pagina bevat eigen secties. De sectie Productpagina's bepaalt bijvoorbeeld de indeling van elke productpagina in je online winkel.

• Paginasecties staan altijd op specifieke plaatsen in uw online winkel. Je kunt ze aanpassen, maar u kunt ze niet herschikken of verwijderen.

• Elk thema bevat vaste secties, zoals de kop- en voettekst, die op elke pagina van uw online winkel worden weergegeven.

U kunt meer leren over de unieke selectie secties van en hoe u ze kunt aanpassen aan uw behoeftes.

Simple bevat de volgende statische secties:

• Koptekst
  • Zijbalkmenu
  • Voettekst
  • Productpagina's
  • Collectiepagina's
  • Pagina Collectielijst
  • Artikelpagina's

Dynamische secties

U kunt dynamische secties toevoegen, verplaatsen en verwijderen en zo de indeling van uw startpagina aanpassen. Elk thema heeft een unieke reeks dynamische secties om uit te kiezen.

Simple bevat de volgende dynamische secties:

• Blogberichten
  • Collectielijst
  • Uitgelichte collectie
  • Uitgelichte banner
  • Afbeelding met tekst
  • Diavoorstelling
  • Uitgelicht product
  • Nieuwsbrief
  • Kaart
  • Rich text
  • Video
  • Aangepaste HTML

Koptekst

Je kunt het logo van je bedrijf toevoegen aan de kop van je winkel. Je kunt een aangepaste logoafbeelding gebruiken met Simple. De beste indeling is een .png-bestand met een transparante achtergrond. Logoafbeeldingen moeten 450 x 200 px zijn. Je kunt de grootte van het logo wijzigen door de breedte te verkleinen.

Een aangepast logo uploaden:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Kop.

4. Klik in het gebied Logoafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Voer de breedte van het logo in het veld Aangepaste logobreedte (in pixels) in.

2. Voeg in het gebied Tagregel tekst toe die u rechtsboven in uw koptekst wilt weergeven.

3. Klik op Opslaan.

Zijbalkmenu

Simple heeft een zijbalk met een navigatiemenu:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Zijbalk.

4. Selecteer in de lijst Menu een menu voor het zijbalkmenu.

5. Klik op Opslaan.

Voettekst

Simple bevat een voettekst waarin u een navigatiemenu, een tekstgebied en een nieuwsbriefaanmelding kunt weergeven. Standaard bevat Simple één startpaginasectie:

• Links bevat koppelingen vanuit een navigatiemenu.

Met Simple kunt u links in de voettekst van uw startpagina weergeven.

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Klik op Links.

5. Typ in het veld Kop de tekst die u boven de voettekstlinks wilt weergeven.

6. Selecteer in de lijst Menu een menu voor de voettekstlinks.

7. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Met Simple kunt u een nieuwsbriefaanmelding weergeven op uw startpagina. Dit sectietype bevat geen opties. Als u een nieuwsbriefformulier wilt weergeven, laat u de sectie ongewijzigd. Als u geen nieuwsbriefformulier wilt weergeven, kunt u de sectie verwijderen van uw startpagina.

Wanneer iemand zich aanmeldt voor een nieuwsbrief, wordt hij/zij als klant toegevoegd aan je winkel. De sectie Nieuwsbrief bevat een link naar de pagina Klanten in je beheercentrum. Je kunt op deze link klikken om een bijgewerkte lijst met je klanten te bekijken.

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Klik op Inhoud toevoegen en klik vervolgens op Nieuwsbriefaanmelding.

5. Klik op Opslaan.

Tekst

Gebruik de sectie Tekst om geschreven inhoud op te geven die u in uw voettekst wilt weergeven of om een pagina in te sluiten die is gemaakt in uw Shopify-beheercentrum. Je kunt bijvoorbeeld geplande evenementen weergeven door uw blogpagina in te sluiten of u kunt een pagina weergeven met een van de volgende items:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Klik op Inhoud toevoegen en klik vervolgens op Tekst.

5. Voer in het veld Kop de tekst in die u boven de rich text wilt weergeven.

6. Als u tekst wilt toevoegen, voert u de tekst in het veld Tekst in. Klik op de vette of cursieve pictogrammen om de geselecteerde tekst op te maken.

7. Klik op Opslaan.

Productpagina's

In de sectie Productpagina's kunt u de volgende elementen toevoegen of verwijderen:

• Een hoeveelheidskiezer
  • Het productmerk of de leverancier
  • Pictogrammen voor sociaal delen
  • Tabbladen in de productbeschrijving
  • Inzoomen op afbeelding
  • Een dynamische checkout knop
  • Productaanbevelingen

U kunt ook de positie van de productbeschrijving instellen.

De instellingen voor productpagina's bewerken:

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Productpagina's.

4. Schakel Hoeveelheidskiezer weergeven in om een hoeveelheidskiezer weer te geven.

5. Schakel Productleverancier weergeven in om het productmerk of de leverancier weer te geven. Als u een merk of leverancier wilt weergeven, moet u een leverancier aan het product toevoegen.

6. Als u pictogrammen voor sociaal delen wilt weergeven, schakelt u Delen voor producten inschakelen in.

7. Als u de positie van de productbeschrijving wilt instellen, selecteert u in het vervolgkeuzemenu Positie de optie Rechts van afbeeldingen of Onder afbeeldingen.

8. Als u tabbladen in uw productbeschrijving wilt gebruiken, voert u de volgende taken uit:

1. Schakel Een tabblad weergeven naast de productbeschrijving in. Hiermee wordt de productbeschrijving weergegeven op één tabblad en aanvullende inhoud, zoals een maattabel of een retourbeleid, op een tweede tabblad.
    2. Klik in het gebied Tabbladinhoud op Pagina selecteren en kies een pagina met inhoud die u op het tweede tabblad wilt weergeven.
  9. Als u het type zoomfunctie voor de uitgelichte afbeelding wilt kiezen, selecteert u in het vervolgkeuzemenu Zoomtype de optie Lightbox, Inzoomen of Geen zoom.

10. Als u een dynamische checkout knop wilt weergeven, schakelt u Dynamische checkout knop weergeven in.

11. Klik op Opslaan.

Productaanbevelingen toevoegen of verwijderen

Je kan aanbevolen producten op productpagina's weergeven om het voor klanten gemakkelijker te maken om andere producten te ontdekken die hen mogelijk interesseren.

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Productaanbevelingen.

3. Gebruik het selectievakje Dynamische aanbevelingen weergeven om productaanbevelingen op je productpagina's weer te geven of te verbergen.

4. Optioneel: als je de titel boven de aanbevolen producten wil wijzigen, voer dan een nieuwe in het veld Kop in.

5. Optioneel: selecteer Productleverancier weergeven als je de productleverancier in de productaanbevelingen wilt weergeven.

6. Klik op Opslaan.

Collectiepagina's

Je kunt je collectiepagina's zo instellen dat uw klanten producten in de collectie kunnen filteren en sorteren.

De lay-out van de collectiepagina's instellen:

1. Ga naar een collectiepagina in de themabewerker.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Collectiepagina's.

4. Schakel Productleverancier weergeven in om de productverkoper weer te geven.

5. Schakel Collectiesortering inschakelen in om een sorteermenu weer te geven.

6. Schakel Filteren op producttag inschakelen in zodat klanten de collectie op producttag kunnen filteren.

7. Klik op Opslaan.

Uitgelichte collectie

Met Simple kunt u producten van een van uw collecties op uw startpagina uitlichten. Je kunt een kop en het aantal rijen kiezen die u wilt weergeven voor de uitgelichte collectie op uw startpagina.

1. Klik in het gebied Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Voer in het veld Kop de tekst in die u boven de collectie wilt weergeven.

4. Selecteer een collectie in de lijst Collectie. Er worden maximaal 50 producten weergegeven uit de collectie die u selecteert.

5. Selecteer in de lijst Aantal rijen het aantal rijen dat u wilt weergeven.

6. Klik op Opslaan.

Uitgelichte banner

Met Simple kunt u een uitgelichte bannerafbeelding toevoegen aan je startpagina. Je kunt ook een kop en een afbeeldingslink toevoegen:

Een uitgelichte bannersectie toevoegen aan uw startpagina:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik op Uitgelichte banner en klik vervolgens op Toevoegen.

5. Typ een nieuwe titel voor deze sectie in het veld*Kop*.

6. Klik in het gebied Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klikt u op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kunt u een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Selecteer in het veld Afbeeldingslink een pagina in uw winkel waarnaar u de afbeelding wilt laten verwijzen.

2. Klik op Opslaan.

Afbeelding met tekst

Met Simple kunt u een afbeelding toevoegen met tekst die rechts of links van de afbeelding wordt weergegeven. U kunt ook een knop toevoegen die naar een pagina in uw winkel leidt:

Meestal wordt een sectie Afbeelding met tekst gebruikt om reclame te maken voor een product of collectie of om websiteverkeer naar je blogpagina te halen.

Een afbeelding met tekstsectie toevoegen aan uw startpagina:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik op Afbeelding met tekst en klik vervolgens op Toevoegen.

5. Klik in het gebied Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klikt u op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kunt u een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Selecteer in de lijst Lay-out of de afbeelding links of rechts van de tekst moet worden weergegeven.

2. Typ een nieuwe titel voor deze sectie in het veld*Kop*.

3. Voer de tekst in die je wilt weergeven onder de kop in het veld Tekst.

4. Voer in het veld Knoplabel de tekst in die u wilt weergeven op de knop.

5. Selecteer in het veld Knop koppelen een pagina in uw winkel waarnaar u met de knop wilt verwijzen.

6. Klik op Opslaan.

Diavoorstelling

Je kunt een diavoorstelling met maximaal zes afbeeldingen voor de startpagina maken.

Het diavoorstellingsgedeelte met het thema Simple

De aanbevolen grootte voor afbeeldingen in een diavoorstelling is 1280 x 460 px.

Het diavoorstellingsgedeelte bevat de volgende instellingen:

• Diahoogte: Stel de hoogte van de diavoorstelling in. Selecteer Aanpassen aan eerste afbeelding om de hoogte van je diavoorstelling te baseren op de hoogte van je eerste afbeelding.
  • Automatisch roteren tussen dia's: Stel de diavoorstelling in om automatisch af te spelen.
  • Nieuwe dia elke: Selecteer hoe vaak een nieuwe dia moet worden weergegeven.
  • Overgangseffect: Selecteer of afbeeldingen moeten verschuiven of vervagen.
  • Tekstgrootte: Stel de grootte van je diavoorstellingstekst in.
  • Afbeelding: Voeg aan uw diavoorstelling een afbeeldingsdia toe.
  • Afbeeldingspositie: kies het belangrijkste gebied van de afbeelding waarop de aandacht moet worden gericht in de diavoorstelling.
  • Ondoorschijnendheid van overlay: Stel de ondoorschijnendheid van de afbeeldingsoverlay in. Een overlay maakt uw afbeeldingen donkerder en kan de tekst van een diavoorstelling gemakkelijker leesbaar maken.
  • Tekstkleur: Stel de kleur van de diavoorstellingstekst in.
  • Tekstuitlijning: lijn de tekst uit ten opzichte van de dia's.
  • Kop: Voeg een kop aan uw dia toe.
  • Knoplabel: Voeg een knop met een tekstlabel aan uw dia toe.
  • Knoplink: Koppel je dia aan een ander deel van je online winkel.

Een diavoorstelling toevoegen aan je startpagina:

1. Zoek Simple en klik op Aanpassen.

2. Klik op Diavoorstelling.

3. Gebruik de instellingen om uw diavoorstelling aan te passen.

4. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

U kunt een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de startpagina. Met een nieuwsbriefaanmelding kunt u e-mailadressen van klanten verzamelen voor campagnes met e-mailmarketing. In de Shopify-blog vindt u meer informatie over e-mailmarketing.

De nieuwsbriefsectie op een website. Er is een veld voor klanten om een e-mailadres in te voeren en een knop met de tekst 'Abonneren'.

Een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de startpagina:

1. Zoek Simple en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Nieuwsbrief.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardkop is 'Abonneren op onze nieuwsbrief'.

5. Voer in het veld Subtekst een subkop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardtekst is 'Promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Rechtstreeks naar je inbox.'

6. Klik op Opslaan.

Rich text

Gebruik de sectie Rich text om geschreven inhoud op te geven die je op je startpagina wilt weergeven of om een pagina in te sluiten die in het Shopify-beheercentrum is gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld geplande evenementen weergeven door je blogpagina in te sluiten of je kunt een pagina weergeven met een van de volgende items:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik op Rich text en klik vervolgens op Toevoegen.

5. Als u tekst wilt toevoegen, klikt u op Rich text en voert u de tekst in het veld Tekst in. Klik op de vette of cursieve pictogrammen om de geselecteerde tekst op te maken.

6. Als je een pagina uit je winkel wilt weergeven, klikt je op Inhoud toevoegen en klikt je vervolgens op Pagina. Selecteer een pagina die als je startpagina moet worden weergegeven in het vervolgkeuzemenu.

7. Voer in het veld Kop de tekst in die u boven de rich text wilt weergeven.

8. Klik op Opslaan.

Video

Je kunt aan de startpagina een video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo. Video's kunnen klanten aantrekken en interesse in uw bedrijf wekken.

Een video toevoegen aan de startpagina:

1. Zoek Simple en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op*Sectie toevoegen* > Video.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de video in.

5. Voer in het veld Videolink een link voor het delen van de video in.

Een YouTube-link voor delen ziet er als volgt uit: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. In dit YouTube Help-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een YouTube-video kopieert.

Een Vimeo-link voor delen ziet er als volgt uit: https://vimeo.com/281332510. In dit Vimeo Help Center-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een Vimeo-video kopieert.

6. Klik op Opslaan.

Aangepaste HTML

In de sectie Aangepaste HTML kunt u HTML-code gebruiken om aangepaste inhoud voor je startpagina te maken. Je kunt bijvoorbeeld HTML gebruiken om tekstblokken op te maken, tabellen te maken of inhoud van een externe website op te nemen.

Om aangepaste HTML toe te voegen aan uw startpagina:

1. Zoek Simple en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik in Geavanceerde layout op Aangepaste HTML > Toevoegen.

5. Klik op Aangepaste HTML en voer de HTML-code in die je aan je startpagina wilt toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Simple bevat de volgende thema-instellingen:

• Kleuren
  • Typografie
  • Winkelwagen
  • Navigatie
  • Sociale media
  • Favicon
  • Afrekenen

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je online winkel.

Uw kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type inhoud op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken:

De kleurkiezer in de themabewerker

- Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren weer die je onlangs heeft geselecteerd voor je thema. - Het gedeelte Wordt momenteel gebruikt geeft de kleuren weer die u momenteel gebruikt in andere delen van uw thema.

Als u de kleur transparant wilt maken, klikt u op Geen.

1. Klik op Opslaan.

Typografie

Met Simple kunt u het lettertype en de tekengrootte van de tekst in uw winkel wijzigen.

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je online winkel.

Uw typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken:

De knop 'Wijzigen' in de lettertypekiezer

5. Verken lettertypen met de het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat u wilt gebruiken.

7. Als u het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klikt u op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die u wilt gebruiken en klik dan op Selecteren:

Een selectie van lettertdiktes die beschikbaar zijn in de lettertypekiezer

8. Klik op Opslaan.

Sociale media

Je kunt knoppen voor sociaal delen voor je producten en blogberichten en links naar je sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor sociale media aanpassen:

1. Zoek Simple en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Sociale media.

4. Als u een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden, klikt u in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken.

5. Als je links naar je sociale media-accounts wilt toevoegen, geeft je in het gebied Sociale accounts in de desbetreffende velden de links naar je accounts op. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

6. Als u een Rich Site Summary, of RSS, voor een blog wilt toevoegen, klikt u in het gebied Sociale accounts op Blog selecteren.

Links naar uw sociale media-accounts en RSS-blog worden in de zijbalk van uw online winkel weergegeven.

7. U kunt knoppen voor sociaal delen aan uw producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Opties voor delen een of meer selectievakjes in te schakelen.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor het delen van blogberichten)

1. Klik op Opslaan.

Opties voor delen

Je kunt je klanten ook toestaan inhoud uit uw online winkel te delen met hun sociale media-accounts. Schakel in de sectie Opties voor delen het selectievakje in voor elk type gedeelde sociale media dat u wilt toestaan:

• Schakel Delen op Facebook in om de Facebook-knop voor delen in te schakelen voor producten of blogberichten.

• Schakel Twitteren op Twitter in om de Twitter-knop voor delen in te schakelen voor producten of blogberichten.

• Schakel Pinnen op Pinterest in om de Pinterest-knop voor delen in te schakelen voor producten of blogberichten.

Favicon

Je kunt een pictogram voor favorieten, ook wel favicon genoemd, uploaden, waarmee u uw online winkel kunt promoten door uw logo op de volgende plaatsten weer te geven:

• op het tabblad van je webbrowser
  • de geschiedenis van uw webbrowser
  • als pictogrammen op uw bureaublad
  • naast de naam van uw online winkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer.

Een favicon uploaden:

1. Klik in de sectie Simple op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Flavicon.

4. Klik in het gebied Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Een vervolgkeuzemenu toevoegen

Als u vervolgkeuzemenu's aan het hoofdmenu wilt toevoegen, moet u menu's maken op uw navigatiepagina. In dit artikel leest u hoe u dit doet.

Tips voor afbeeldingen

Beste typen productafbeeldingen voor Simple

Foto's met een hoge resolutie zien er stijlvoller en professioneler uit in het Simple-thema. Daarom raden we u het gebruik van afbeeldingen van minimaal 1024 x 1024 px aan. Je afbeeldingen kunnen een maximale grootte hebben van 2048 x 2048 px. Afbeeldingen worden waar nodig automatisch verkleind, dus hoe hoger de kwaliteit, hoe beter.

De optimale breedte-/hoogteverhouding voor je productfoto's is een vierkant.

Bij voorkeur moeten je foto's een egale achtergrondkleur hebben langs de randen. Egaal is een effen kleur zonder schaduw of markeringen. Alle foto's moeten dezelfde egale kleur langs de randen hebben.

Een afbeelding voor blogberichten instellen

De eerste afbeelding van uw blogartikel wordt gekozen als de uitgelichte afbeelding voor de landingspagina van de blog. Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een afbeelding aan een blogartikel.

De creditcardpictogrammen onderaan de pagina's wijzigen

In dit artikel leest je hoe je creditcards kunt toevoegen en enkele of alle creditcards kunt verwijderen.

Miniaturen weergeven voor video's in blogberichten

Als je een video in je blogartikel hebt, voegt je een miniatuur van deze video toe aan het fragment van het artikel, waarna deze wordt weergegeven op de landingspagina van de blog.