Supply

Supply is een strak, handig te navigeren thema dat heel geschikt is voor ondernemingen met grote voorraden en verschillende collecties. Het thema wordt gekenmerkt door prominente navigatie, meerdere startpaginacollecties, zijbalkfiltering en eenvoudige integratie met de app Productrecensies.

Voorbeeld van online winkel met Supply

Supply is in de volgende gevallen ideaal:

• Meer dan 50 producten
  • Meer dan 5 collecties
  • Grote menu's

Themabewerker

Gebruik de themabewerker om je thema aan te passen. De werkbalk van de thema-editor is opgedeeld in Secties en Thema-instellingen.

De werkbalk voor de themabewerker geeft de secties en thema-instellingen weer

Je kunt secties gebruiken om de inhoud en lay-out van de verschillende pagina's in je winkel te wijzigen. Je kunt de thema-instellingen gebruiken om de lettertypen en kleuren van je winkel aan te passen en wijzigingen aan te brengen in je koppelingen naar sociale media en in de kassa-instellingen.

Secties zijn blokken met inhoud die kunnen worden aangepast en de indeling van verschillende pagina's van uw online winkel bepalen.

• Home-secties bevatten functies, zoals een diavoorstelling of een aanmelding voor een nieuwsbrief, die u kunt toevoegen, herschikken of verwijderen. Je kunt maximaal 25 secties op uw startpagina plaatsen.

• Elk type pagina bevat eigen secties. De sectie Productpagina's bepaalt bijvoorbeeld de indeling van elke productpagina in je online winkel.

• Paginasecties staan altijd op specifieke plaatsen in uw online winkel. Je kunt ze aanpassen, maar u kunt ze niet herschikken of verwijderen.

• Elk thema bevat vaste secties, zoals de kop- en voettekst, die op elke pagina van uw online winkel worden weergegeven.

U kunt meer leren over de unieke selectie secties van en hoe u ze kunt aanpassen aan uw behoeftes.

Supply bevat de volgende statische secties:

• Koptekst
  • Voettekst
  • Productpagina's
  • Collectiepagina's
  • Pagina Collectielijst
  • Artikelpagina's

Dynamische secties

U kunt dynamische secties toevoegen, verplaatsen en verwijderen en zo de indeling van uw startpagina aanpassen. Elk thema heeft een unieke reeks dynamische secties om uit te kiezen.

Supply bevat de volgende dynamische secties:

• Blogberichten
  • Collectielijst
  • Uitgelichte collectie
  • Afbeelding met tekst
  • Diavoorstelling
  • Uitgelicht product
  • Nieuwsbrief
  • Kaart
  • Rich text
  • Video
  • Aangepaste inhoud

Koptekst

Supply bevat enkele unieke instellingen voor de kop van uw winkel. U kunt een menu kiezen dat u wilt weergeven in uw koptekst, een logo uploaden en een bericht weergeven voor uw klanten:

De koptekst aanpassen:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Kop.

3. Selecteer een menu dat u wilt weergeven in de lijst Menu.

Met Supply kunt u een logo in de koptekst van uw winkel plaatsen. Als u een aangepast logo gebruikt, is de beste indeling een .png-bestand met een transparante achtergrond.

Supply ziet er het beste uit met een logobreedte van 400 px. Je kunt de breedte van uw afbeelding wijzigen met behulp van het veld Aangepaste logobreedte. Verhoog de waarde niet verder dan de originele breedte van het logo. Doet u dat wel, dan kan dat leiden tot vervorming en kwaliteitsverlies van de afbeelding.

Bericht

Met Supply kunt u een bericht in de kop van uw winkel invoeren dat maximaal 55 tekens lang is. Dit bericht wordt weergegeven boven de zoekbalk:

Je kunt bijvoorbeeld een begroetingsbericht invoeren, reclame maken voor een verkoopactie of nieuwe collectie, of je klanten informeren over een vertraging bij de verzending.

Een koptekstbericht toevoegen:

1. Voer in het gebied Bericht uw koptekstbericht in.

2. Maak desgewenst een deel van de tekst vet of cursief.

3. Klik op Opslaan.

Voettekst

In de voettekstsectie kunt u de inhoud bewerken die onderaan elke pagina in je winkel wordt weergegeven. Je kunt het volgende aan de voettekst toevoegen:

• pictogrammen voor sociale media
  • betalingspictogrammen
  • een horizontaal menu
  • een nieuwsbriefaanmelding
  • aangepaste tekst
  • snelle links

De voettekstsectie van een website met een menu met snelle links, contactgegevens, een nieuwsbriefaanmelding, een horizontaal menu, auteursrechttekst en betalingspictogrammen.

De voettekstsectie aanpassen:

1. Zoek Supply en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Voettekst.

4. Geef pictogrammen voor sociale media weer in je voettekst door Pictogrammen voor sociale media weergeven in te schakelen. Kies vanuit de thema-instellingen Sociale media naar welke accounts je wilt linken.

5. Voeg betalingspictogrammen, zoals Mastercard of PayPal, aan de voettekst toe door Betalingspictogrammen weergeven in te schakelen.

6. Voeg een horizontaal menu toe aan de onderkant van uw voettekst in het gebied Juridisch menu. Als u het standaardmenu wilt bewerken, klikt u op Menu bewerken. Als u een ander menu wilt gebruiken, klikt u op Wijzigen en selecteert u een bestaand menu of klikt u op Menu maken.

7. Voeg maximaal negen inhoudsblokken toe aan de voettekst in het gebied Inhoud:

- Voeg een inhoudsblok toe door op Inhoud toevoegen te klikken. Selecteer een van de volgende bloktypen: - Menu - Rich text - Nieuwsbriefaanmelding

- Verplaats een inhoudsblok door op het pictogram ⁞⁞ te klikken en het blok naar een andere plaats te slepen. - Verwijder een inhoudsblok door eerst op het blok en vervolgens op Inhoud verwijderen te klikken. - Pas een inhoudsblok aan door op het blok te klikken en de instellingen te bewerken.

1. Klik op Opslaan.

Productpagina's

In de sectie Product kunt je de volgende elementen toevoegen of verwijderen:

• Inzoomen op afbeelding
  • Een hoeveelheidskiezer
  • Voorraadinformatie
  • Het productmerk of de leverancier
  • Besparingsinformatie
  • Gerelateerde producten
  • Een dynamische checkout knop
  • Pictogrammen voor sociaal delen
  • Klantrecensies

De instellingen voor productpagina's bewerken:

1. Selecteer Productpagina's in het vervolgkeuzemenu op de bovenste balk.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Product.

4. Schakel Inzoomen op afbeeldingen inschakelen in om het mogelijk te maken dat klanten op de productafbeelding inzoomen door de muisaanwijzer erop te plaatsen.

5. Schakel Hoeveelheidskiezer weergeven in om een hoeveelheidskiezer weer te geven.

6. Als u uw resterende voorraad wilt weergeven wanneer de voorraad bijna op is, schakelt u Voorraad weergeven wanneer minder dan 10 producten beschikbaar zijn in. Als u dit bericht wilt weergeven, moet u voor het product voorraadtracering inschakelen.

7. Als u een bericht wilt weergeven waarmee wordt aangegeven wanneer een uitverkocht product weer op voorraad is, schakelt u Bericht voor inkomende voorraadoverdracht weergeven wanneer uitverkocht in. Het bericht dat wordt weergegeven, is 'Is op voorraad na (datum)'. Als u dit bericht wilt weergeven, moet u een overdracht maken voor het product.

8. Schakel Productleverancier weergeven in om het productmerk of de leverancier weer te geven. Als u een merk of leverancier wilt weergeven, moet u een leverancier aan het product toevoegen.

9. Als u het bedrag wilt weergeven dat de klant bespaart, schakelt u Bespaard bedrag weergeven in. Het bespaarde bedrag is het verschil tussen de normale prijs en de vergelijkingsprijs van het product. Het bespaarde bedrag wordt naar beneden afgerond op de dichtstbijzijnde dollar. Als het prijsverschil bijvoorbeeld $ 25,51 is, is het bespaarde bedrag $ 25. Als u het bespaarde bedrag wilt weergeven, moet u een prijsvergelijking voor het product instellen.

10. Als u de prijsvergelijking wilt weergeven, schakelt u Vergelijken met prijs in.

11. Als u een selectie van gerelateerde producten onderaan de pagina wilt weergeven, schakelt u Gerelateerde producten weergeven in. De collectie waartoe het product behoort, bepaalt de gerelateerde producten die worden weergegeven. Als u gerelateerde producten wilt weergeven, moet u een collectie maken voor het product of het product aan een bestaande collectie toevoegen. Als het product geen deel uitmaakt van een collectie, worden er geen gerelateerde producten weergegeven.

12. Als u een dynamische checkout knop wilt weergeven, schakelt u Dynamische checkout knop weergeven in.

13. Schakel Product delen inschakelen in om pictogrammen voor sociaal delen weer te geven.

14. Als u klantrecensies van het product wilt weergeven, schakelt u Productrecensies inschakelen in. Als u recensies wilt weergeven, moet u de gratis Shopify-app Productrecensies installeren en recensies voor uw product ontvangen.

15. Als u de grootte van de variantkiezer, de knop Toevoegen aan winkelwagen en de dynamische checkout knop wilt instellen, selecteert u een grootte in het vervolgkeuzemenu Grootte van variantkiezer en knoppen.

16. Klik op Opslaan.

Collectiepagina's

Met Supply kan je opgeven hoe collecties worden gesorteerd in het zijbalkmenu van de collectiepagina. Je kan ervoor kiezen om te sorteren op producttags of filtergroepen.

1. Open een collectiepagina in het voorbeeld van de themabewerker van uw winkel.

2. Klik op het tabblad Secties.

3. Klik op Collectie.

4. Kies in de vervolgkeuzelijst Producten per rij hoeveel producten u in elke rij wilt weergeven.

5. Kies in de vervolgkeuzelijst Rijen per pagina hoeveel rijen u wilt weergeven.

6. Selecteer onder Zijbalkproductfilters of u collecties wilt sorteren op producttag of filtergroep.

7. Schakel Vergelijken met prijs weergeven in als u een vergelijkingsprijs wilt weergeven wanneer een product in de collectie is afgeprijsd op basis van de oorspronkelijke prijs of om de prijs te vergelijken met prijzen van concurrenten.

8. Schakel Bespaard bedrag weergeven in als u wilt aangeven hoeveel geld klanten besparen wanneer een product is afgeprijsd.

9. Schakel Productrecensies inschakelen in als u productrecensies op uw collectiepagina's wilt toestaan.

1. Klik op Opslaan.

Uitgelichte collecties

Gebruik de sectie Uitgelichte collecties om maximaal zes productcollecties te selecteren die u op uw startpagina wilt uitlichten. Wanneer een klant op een uitgelichte collectie op uw startpagina klikt, wordt het uitgelichte product van de collectie weergegeven. Als er geen uitgelicht product is, wordt de eerste productafbeelding in de collectie weergegeven.

Uitgelichte collecties op je startpagina weergeven:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Uitgelichte collecties.

3. Klik in het gebied Inhoud op Collectie.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Collectie een collectie die u wilt weergeven.

5. Ga verder met het toevoegen van collecties totdat u alle collecties hebt geselecteerd die u wilt weergeven.

6. Klik op Opslaan.

Diavoorstelling

In de sectie Diavoorstelling kunt u afbeeldingen uploaden die u voor uw diavoorstelling kunt gebruiken. U kunt kiezen of de afbeeldingen in de diavoorstelling automatisch worden gedraaid en u kunt de frequentie (in seconden) instellen waarmee de afbeeldingen worden gedraaid.

Met Supply kunt u maximaal zes dia-afbeeldingen selecteren voor je startpagina. Je kunt een JeRL-link toevoegen aan elke dia waarop je klanten kunnen klikken om een pagina in je winkel te openen.

Elke dia-afbeelding moet 1000 px breed en 500 px hoog zijn. Als u diavoorstellingen met verschillende hoogten gebruikt, kunnen de afbeeldingen tussen diaovergangen lijken te springen of worden verbroken.

De diavoorstelling aanpassen:

1. Klik op het tabblad Secties.

2. Klik op Diavoorstelling.

3. Schakel in het gebied Instellingen de optie Dia's automatisch draaien in als u wilt dat dia-afbeeldingen automatisch worden gedraaid.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Overgangstijd een draaifrequentie in seconden.

Een afbeeldingsdia toevoegen:

1. Klik in het gebied Inhoud op Afbeelding.

2. Klik in het gebied Afbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een stockafbeelding wilt selecteren uit de collectie met stockafbeeldingen van Shopify Burst, klikt u op het tabblad Gratis afbeeldingen. Hier kunt u een zoekterm opgeven of door de afbeeldingscategorieën bladeren. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Als u een link naar de dia wilt toevoegen, voert u een van de volgende handelingen uit:

- Als je de tekst op je dia aan een pagina in je winkel wilt linken, klikt je in het veld URL van link en selecteert je een pagina. - Als u de tekst op je dia aan een website wilt linken, plakt u de JeRL van de website in het veld Dia-link.

1. Klik op Opslaan.

Nieuwsbrief

Je kunt een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de startpagina. Met een nieuwsbriefaanmelding kunt u e-mailadressen van klanten verzamelen voor campagnes met e-mailmarketing. In de Shopify-blog vindt u meer informatie over e-mailmarketing.

De nieuwsbriefsectie op een website. Er is een veld voor klanten om een e-mailadres in te voeren en een knop met de tekst 'Abonneren'.

Een nieuwsbriefaanmelding toevoegen aan de startpagina:

1. Zoek Supply en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen > Nieuwsbrief.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardkop is 'Abonneren op onze nieuwsbrief'.

5. Voer in het veld Subtekst een subkop voor de nieuwsbriefaanmelding in. De standaardtekst is 'Promoties, nieuwe producten en uitverkoop. Rechtstreeks in uw postvak'.

6. Klik op Opslaan.

Video

U kunt aan de startpagina een video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo. Video's kunnen klanten aantrekken en interesse in uw bedrijf wekken.

Een video toevoegen aan de startpagina:

1. Zoek Supply en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op*Sectie toevoegen* > Video.

4. Voer in het veld Kop een kop voor de video in.

5. Voer in het veld Videolink een link voor het delen van de video in.

Een YouTube-link voor delen ziet er als volgt uit: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. In dit YouTube Help-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een YouTube-video kopieert.

Een Vimeo-link voor delen ziet er als volgt uit: https://vimeo.com/281332510. In dit Vimeo Help Center-artikel leert u hoe u de link voor het delen van een Vimeo-video kopieert.

6. Klik op Opslaan.

Aangepaste inhoud

In het gedeelte Aangepaste inhoud kunt u HTML-code gebruiken om aangepaste inhoud voor uw startpagina te maken. Je kunt bijvoorbeeld HTML gebruiken om tekstblokken op te maken, tabellen te maken of inhoud van een website van derden in te sluiten.

Aangepaste inhoud toevoegen aan uw startpagina:

1. Zoek Supply en klik op Aanpassen.

2. Klik op Secties.

3. Klik op Sectie toevoegen.

4. Klik in Geavanceerde layout op Aangepaste inhoud > Toevoegen.

5. Klik op Aangepaste inhoud en voer de HTML-code in die u aan uw startpagina wilt toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Supply bevat de volgende thema-instellingen:

• Kleuren
  • Typografie
  • Favicon
  • Winkelwagen
  • Sociale media
  • Prijsindeling
  • Afrekenen

Kleuren

Je kunt de kleuren kiezen voor de verschillende delen van je online winkel.

Uw kleurinstellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klick op Kleuren.

4. Klik voor elk type inhoud op het kleurstaal om de kleurkiezer te gebruiken:

De kleurkiezer in de themabewerker

- Het gedeelte Onlangs geselecteerd geeft de kleuren weer die je onlangs heeft geselecteerd voor je thema. - Het gedeelte Wordt momenteel gebruikt geeft de kleuren weer die u momenteel gebruikt in andere delen van uw thema.

Als u de kleur transparant wilt maken, klikt u op Geen.

1. Klik op Opslaan.

Typografie

Je kunt het lettertype en de lettergrootte instellen voor de tekst in je online winkel.

Uw typografie-instellingen aanpassen

1. Klik naast **** op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Typografie.

4. Klik voor elk type tekst op Wijzigen om de lettertypekiezer te gebruiken:

De knop 'Wijzigen' in de lettertypekiezer

5. Verken lettertypen met de het zoekveld of door te klikken op Meer laden.

Ga naar de lettertypenbibiliotheek van Shopify om alle beschikbare lettertypen te bekijken.

6. Klik op de naam van het lettertype dat u wilt gebruiken.

7. Als u het lettertype wilt veranderen, bijvoorbeeld vet of cursief, klikt u op Normaal. Klik vervolgens op de stijl die u wilt gebruiken en klik dan op Selecteren:

Een selectie van lettertdiktes die beschikbaar zijn in de lettertypekiezer

8. Klik op Opslaan.

Favicon

Met Supply kunt u een favicon aan je winkel toevoegen. Een favicon (pictogram voor favorieten) is een klein pictogram dat je website aanduidt en is een snelkoppeling hiernaartoe wanneer het pictogram wordt weergegeven, bijvoorbeeld:

• op het tabblad van uw webbrowser
  • de geschiedenis van je webbrowser
  • als pictogrammen op je bureaublad
  • naast de naam van uw online winkel wanneer deze is gemarkeerd als bladwijzer

Met een favicon kunt u uw winkel marketen en uw website een professioneel uiterlijk geven. De aanbevolen favicongrootte voor Supply is 16 x 16 px.

Een favicon toevoegen:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Flavicon.

3. Klik in het gebied Faviconafbeelding op Afbeelding selecteren en voer een van de volgende handelingen uit:

- Als u een afbeelding wilt selecteren die u al hebt geüpload naar de Shopify-beheerder, klikt u op het tabblad Bibliotheek. - Als u een afbeelding wilt selecteren vanaf uw computer, klikt u op het tabblad Bibliotheek en klikt u vervolgens op de plusknop.

1. Klik op Opslaan.

Winkelwagen

Met Supply kunt u de winkelwagenpagina zo aanpassen dat bestellingsnotities worden toegevoegd en kunt u kiezen uit vier winkelwagenpaginastijlen.

De winkelwageninstellingen openen:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Winkelwagen.

Bestellingsnotities inschakelen

Met Supply kunt u een veld op de winkelwagenpagina opgeven waarin klanten bestellingsnotities kunnen plaatsen, die kunnen worden gebruikt voor berichten bij cadeaus, speciale verzoeken en afleverinstructies.

Winkelwagentype

Supply bevat vier winkelwagentypen:

• Met het winkelwagentype Lade schuift de winkelwagen omlaag vanaf de bovenkant van de pagina. Wanneer de winkelwagen is gesloten, ziet de winkelwagentekst er opgevouwen uit:
  • Het winkelwagentype Spiegelen is vergelijkbaar met het winkelwagentype Lade, behalve dat de spiegelingsanimatie wordt weergegeven wanneer de winkelwagen wordt geopend en gesloten:
  • Het winkelwagentype Modal is een pop-upvenster dat bovenaan de pagina-inhoud wordt weergegeven. Het pop-upvenster kan worden gesloten door op de X te klikken of door buiten het pop-upvenster te klikken.
  • Het winkelwagentype Pagina is een pagina in uw online winkel. Klanten openen de winkelwagenpagina door op de winkelwagenlink in de koptekst te klikken of door een artikel aan de winkelwagen toe te voegen.

Sociale media

U kunt knoppen voor sociaal delen voor uw producten en blogberichten en links naar uw sociale media-accounts toevoegen.

De instellingen voor sociale media aanpassen:

1. Zoek Supply en klik op Aanpassen.

2. Klik op Thema-instellingen.

3. Klik op Sociale media.

4. Als u een afbeelding voor sociaal delen wilt uploaden, klikt u in het gebied Afbeelding voor sociaal delen op Afbeelding selecteren of Gratis afbeeldingen ontdekken.

5. Als u links naar uw sociale media-accounts wilt toevoegen, geeft u in het gebied Accounts in de desbetreffende velden de links naar uw accounts op. Voer volledige links in, zoals https://instagram.com/shopify of https://twitter.com/shopify.

Links naar uw sociale media-accounts worden in de voettekst van uw online winkel weergegeven.

6. Je kunt knoppen voor sociaal delen aan uw producten en blogberichten toevoegen door in het gebied Sociaal delen een of meer selectievakjes in te schakelen.

Je kunt de volgende knoppen voor delen toevoegen:

- Delen op Facebook - Twitteren op Twitter - Pinnen op Pinterest (niet beschikbaar voor het delen van blogberichten)

1. Als u de stijl van de knoppen voor delen wilt wijzigen, selecteert u een stijl in het menu Knopstijl.

2. Klik op Opslaan.

Prijsindeling

Met Supply kunt u kiezen hoe productprijzen worden weergegeven in uw winkel.

Opties voor prijsindelingen instellen in Supply:

1. Klik op het tabblad Thema-instellingen.

2. Klik op Prijsindeling.

3. Als u verkoopt in een valuta waarin centen worden gebruikt, schakelt u Centen weergeven als superscript in om de prijs in superscript weer te geven:

Afrekenen

In dit gedeelte kunt u de betaalpagina van uw winkel aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de betaalpagina van uw winkel.

Tips voor afbeeldingen

Beste typen productafbeeldingen voor Supply

Foto's met een hoge resolutie zien er stijlvoller en professioneler uit in Supply. Daarom moeten afbeeldingen minimaal 1024 x 1024 pixels zijn. Afbeeldingen worden zo nodig automatisch verkleind.

Foto's met hoge resolutie zijn met name belangrijk als je Inzoomen op afbeelding inschakelt. Je kunt deze functie inschakelen door een productpagina te openen in het voorbeeld van de thema-editor en vervolgens op Product te klikken op het tabblad Secties.

De optimale breedte-/hoogteverhouding voor je productfoto's is een vierkant.

Maak de kop kleiner

Je kunt de bovenste sectie van je pagina op een paar manieren inkorten.

Als uw logo te groot is, kunt u deze verkleinen door de maximale breedte aan te passen in uw thema-instellingen. Als u de breedte van uw logo verkleind, wordt de hoogte ook kleiner, omdat Shopify uw logo zo verkleint dat de verhoudingen behouden blijven. Gebruik de thema-editor in de sectie Koptekst om de waarde Aangepaste logobreedte aan te passen. De standaardpixelwaarde is 305. Gebruik een kleinere pixelwaarde om uw logo te verkleinen. Hierdoor wordt uw koptekst minder hoog.

Je logo kan ook onzichtbare of witte pixels bevatten die de witruimte erboven en eronder vergroten. Je kunt een programma zoals Photoshop gebruiken om deze pixels uit je logo te verwijderen. Wanneer je logo is bijgesneden, uploadt je het opnieuw met de themabewerker. Door de witruimte in je logo bij te snijden, kan de hoogte van je koptekst aanzienlijk worden verkleind.

De diavoorstelling kleiner maken

Gebruik liggende afbeeldingen. Dit zijn afbeeldingen die breder zijn dan hoog.

Hoewel in de themabewerker wordt voorgesteld dat je afbeeldingen van 1000 px breed en 500 px hoog moet uploaden, kunt je ook kleinere afbeeldingen gebruiken. Een breedte van 1000 px wordt aanbevolen, zodat je dia's geen witruimte aan de linker- en rechterkant hebben op grotere schermen. Afbeeldingen met een kleinere breedte worden gecentreerd in je diavoorstelling:

Aan de hand van de volgende tips kunt je de navigatie van je winkel verbeteren wanneer je Supply gebruikt.

Een vervolgkeuzemenu toevoegen

Als u vervolgkeuzemenu's aan je hoofdmenu wilt toevoegen, moet u menu's maken op je navigatiepagina.

Praktische tips voor het hoofdmenu

Als er te veel items in het Hoofdmenu op één regel staan, worden de laatste links die niet passen, toegevoegd aan het vervolgkeuzemenu 'Meer'.

Dit gedrag wordt niet per se bepaald door het aantal links in het Hoofdmenu, hoewel het helpt om dit aantal tot vijf of zes te beperken. Als u meer links wilt opnemen, kunt u:

• Uw navigatielinks kleiner maken door het Lettertype hoofdmenu te verkleinen in Typografie op het tabblad Thema-instellingen.
  • Minder tekens voor elke link gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld 'Veelgestelde vragen' wijzigen in 'FAQ', 'Contact opnemen' met 'Contact', 'Catalogus' met 'Winkel' en alle exemplaren van 'en' naar '&'.

Als u te veel items in uw navigatie hebt, is uw site mogelijk moeilijk te gebruiken. Als u te veel menu-items hebt, missen uw klanten mogelijk belangrijke items. Probeer uw navigatie tot vijf of zes items te beperken. Gebruik vervolgkeuzemenu's als u toegang wilt geven tot meer dan zes pagina's.

Een veelvoorkomende fout is het toevoegen van links aan elke collectie vanuit het hoofdmenu. Geef in plaats hiervan de collecties weer in een vervolgkeuzemenu onder een link 'Winkel' of 'Catalogus'. U kunt de collecties ook onderverdelen in groepen, waarbij u elke groep een vervolgkeuzemenu geeft. Of u kunt producttags gebruiken om subcategorieën van producten te maken.

De zijbalk verwijderen

Als u de zijbalk uit uw winkel wilt verwijderen, moet u een code toevoegen aan twee van uw themabestanden.

1. Klik in de directory Secties op collection-template.liquid.

2. Zoek naar has_sidebar in het bestand. Verwijder de volgende regels code:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klik op Opslaan.

2. Klik in de directory Secties op collection-list-template.liquid.

3. Zoek naar has_sidebar in het bestand. Verwijder de volgende regels code:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klik op Opslaan.

Tips voor producten

Aan de hand van de volgende tips kunt u uw producten presenteren met Supply.

Geavanceerde groepsfiltering gebruiken

Als je veel producten hebt, kunt je subgroepen inschakelen zodat je klanten je producten eenvoudiger kunnen sorteren:

1. Definieer uw groepen. In de afbeelding hierboven ziet u de groepen Merk, Focuslengte en Resolutie.

2. Exporteer al uw producten naar een .csv-bestand.

3. Laat alle bestaande tags voorafgaan door de naam van de groep waarin u deze wilt plaatsen, met de notatie Groep_Tagnaam. Voor dit voorbeeld zijn enkele tags Brand_Canon, Brandpuntsafstand_18 - 55 mm en Resolutie_12 MP. Aan de linkerkant van het onderstrepingsteken staat de groepsnaam en aan de rechterkant de tag voor het product. Spaties kunnen aan beide zijden van het onderstrepingsteken worden opgenomen.

4. Sla uw .csv op en importeer de producten opnieuw naar uw winkel. Zorg dat u Huidige producten met dezelfde producthandle vervangen hebt ingeschakeld bij het uploaden van het bestand om te voorkomen dat er dubbele producten worden gemaakt.

5. Open een collectiepagina in het voorbeeld van de themabewerker. Klik op het tabblad Secties op Collectie en schakel vervolgens de optie Per groep in.

De volgorde van filtergroepen en tags wijzigen

Groepen worden alfabetisch gerangschikt, net als de tags binnen de groepen. Een Shopify Expert kan je helpen bij het aanpassen van de bestelling.

Tips voor prijzen

Aan de hand van de volgende tips kunt u prijzen instellen wanneer u Supply gebruikt.

De afronding van verkoopbedragen uitschakelen

1. Klik aan de linkerkant onder Assets op de link timber.scss.liquid om uw themastijlblad te openen in de onlinecodebewerker.

2. Voeg het volgende toe aan het einde van het bestand:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klik op Opslaan.

Tips voor winkelwagen

De volgende tip zorgt ervoor dat de winkelwagen van uw winkel juist werkt wanneer u JavaScript aan Supply hebt toegevoegd.

Het winkelwagentype wijzigen zodat geavanceerd JavaScript werkt

In Supply wordt JavaScript dat u toevoegt aan cart.liquid, niet uitgevoerd in de ladenkarren of modal winkelwagens. Het wordt alleen uitgevoerd als u /cart toevoegt aan de JeRL van je winkel. Bijvoorbeeld: http://your.store.url/cart

Je moet uw winkelwagentype instellen op 'pagina' als u een van de volgende functies aan uw winkelwagenpagina wilt toevoegen:

• een calculator voor verzendkosten
  • meerdere valuta's
  • cadeauverpakkingen
  • validatie van winkelwagenattributen
  • een datumkiezer
  • een selectievakje 'Ik ga akkoord met de voorwaarden'.

Je winkelwagentype wijzigen in 'pagina':

1. Klik op Thema-instellingen.

2. Klik op Winkelwagen.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Winkelwagentype de optie Pagina.