Secundair e-mailadres toevoegen

Je kunt een secundair e-mailadres toevoegen aan je account zodat je de toegang tot je Shopify-account kunt herstellen als je geen toegang hebt tot je primaire e-mailadres. Beveiligingsmeldingen met betrekking tot je account, zoals inlogmeldingen en aanvragen voor het opnieuw instellen van het wachtwoord, worden ook naar je secundaire e-mailadres verzonden.

Terwijl je een secundair e-mailadres instelt, sturen we ter verificatie een e-mail naar dat adres. Zorg dat je toegang hebt tot het secundaire e-mailadres om dit te verifiëren. Het kan een paar minuten duren voordat de verificatiemail aankomt in je inbox.

Op deze pagina

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op je winkelnaam en accountafbeelding.

2. Klik op account beheren.

3. Klik op Beveiliging.

4. Klik in de sectie Secundair e-mailadres op Secundair e-mailadres toevoegen.

5. Voer het secundaire e-mailadres in dat je wilt gebruiken en voer vervolgens het wachtwoord van je Shopify-account in.

6. Ga naar de inbox van het toegevoegde secundaire e-mailadres en open vervolgens de verificatiemail.

7. Klik op de knop E-mail verifiëren in de verificatiemail.

8. Bevestig je nieuwe e-mailadres door op het volgende scherm op de knop Accepteren te klikken.

Als je het e-mailadres wilt bewerken of verwijderen, klik je op de knop Bewerken of Verwijderen en voer je het wachtwoord van je Shopify-account in om de wijziging te bevestigen.