Een back-upverificatiemethode toevoegen

Nadat je je primaire tweestapsverificatiemethode hebt ingesteld, kun je een of meer alternatieve verificatiemethoden als back-up instellen. Dit is handig wanneer je primaire verificatiemethode niet beschikbaar is.

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op je gebruikersnaam en accountafbeelding.
  2. Klik op account beheren > beveiliging.

3. Klik in het gedeelte Tweestapsverificatie op Back-upmethode toevoegen

4. Selecteer een van de volgende opties:

5. Klik op Volgende.

6. Stel de back-uptweestapsverificatie in op basis van de methode die je hebt geselecteerd.

7. Optioneel: stel een andere back-upmethode in met behulp van deze procedure.

8. Sla je herstelcodes op voor het geval je de toegang tot je mobiele apparaat verliest. Bewaar ze veilig offline, bijvoorbeeld in een geprint document, op een locatie die op meerdere manieren toegankelijk is, zoals vanaf je desktopcomputer of mobiele apparaat.

De volgende keer dat je bij je Shopify-beheercentrum inlogt, kun je selecteren welke verificatiemethode je wilt gebruiken.