Shopify in meerdere talen introduceren

Shopify is vanaf nu beschikbaar is in de volgende talen:

• Duits
  • Frans
  • Italiaans
  • Japans
  • Braziliaans Portugees
  • Spaans
  • Nederlands
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Traditioneel Chinees

Shopify heeft in deze talen een beperkte bètaversie van de beheerder en het Helpcentrum uitgebracht. Dit is wat u moet weten:

• Deze release is nog maar het begin. We blijven er hard aan werken om meer inhoud in uw taal te bieden. Deze bètaversie is een versie in meerdere talen, wat betekent dat sommige schermen nog steeds in het Engels worden weergegeven. We hebben ons best gedaan de belangrijkste functies te targeten, zodat u een idee krijgt van hoe het is om Shopify in uw taal te gebruiken.

• On het uit te proberen, kunt u zich aanmelden voor de bètaversie van Shopify in het Duits, Frans, Italiaans, Japans, Braziliaans-Portugees, Spaans, Nederlands, vereenvoudigd Chinees of traditioneel Chinees. We zouden het geweldig vinden als u feedback kunt geven, zowel positief als negatief. Als u iets niet begrijpt of als u suggesties heeft om iets beter te maken, willen we dat weten!

• We hebben niet alleen de beheerder vertaald, maar willen ook ondersteuning in uw eigen taal bieden. We hebben een gedeeltelijk vertaald Helpcentrum uitgebracht in het Duits, Frans, Italiaans, Japans, Braziliaans-Portugees en Spaans, Nederlands, vereenvoudigd Chinees of traditioneel Chinees We bieden e-mailondersteuning om uw vragen in uw taal te beantwoorden. We blijven het Helpcentrum bijwerken, dus kom regelmatig terug voor meer vertaalde inhoud.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan de bètaversie?

Deze bètaversie bestaat uit twee delen: uw taal wijzigen en feedback geven over wat u ziet.

Stappen:

1. Ga naar Instellingen > Account.

2. Selecteer het personeelsaccount waarvoor u de taal wilt wijzigen.

3. Selecteer in het gedeelte Taal de gewenste taal in de lijst.

Als je feedback wil geven, klik dan bovenaan het scherm op je profiel en vervolgens op de link om je feedback in te dienen. Je wordt gevraagd enkele vragen te beantwoorden en of we contact met je mogen opnemen voor gedetailleerdere feedback.

Kan ik mijn taal weer terugschakelen naar het Engels?

Ja. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren naar het Engels. Als je ervoor kiest terug te schakelen naar het Engels, wordt je gevraagd feedback over je ervaring te geven. We horen graag wat we kunnen doen om Shopify in je taal te verbeteren.

Gaan jullie Shopify ook in andere talen uitbrengen?

Ja. Shopify is van plan de komende maanden en jaren nog meer talen uit te brengen.

Wat voor soort feedback willen jullie hebben?

We willen graag feedback over de nauwkeurigheid en toon van onze vertalingen. En als u iets ziet dat verkeerd is of niet goed wordt weergegeven, willen we dat ook graag horen.