Shopify in meerdere talen

Naast Engels is Shopify ook beschikbaar in de volgende talen:

• Braziliaans Portugees
  • Deens
  • Nederlands
  • Finse
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Maleis
  • Noorse
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Spaans
  • Zweedse
  • Thais
  • Traditioneel Chinees

Shopify heeft in deze talen een beperkte bètaversie van de beheerder en het Helpcentrum uitgebracht. Dit is wat u moet weten:

• Deze release is nog maar het begin. We blijven er hard aan werken om meer inhoud in je taal te bieden. Deze bètaversie is een versie in meerdere talen, wat betekent dat sommige schermen nog steeds in het Engels worden weergegeven. We hebben ons best gedaan de belangrijkste functies te targeten, zodat u een idee krijgt van hoe het is om Shopify in je taal te gebruiken.

• Je kunt zich aanmelden voor de bètaversie van Shopify in deze talen om ze uit te testen. We zouden het geweldig vinden als je feedback kunt geven, zowel positief als negatief. Als je iets niet begrijpt of als je suggesties heeft om iets beter te maken, willen we dat weten!

• We hebben niet alleen het beheercentrum vertaald, maar willen ook ondersteuning in uw eigen taal bieden. We hebben een gedeeltelijk vertaald Helpcentrum in deze talen uitgebracht. Daarnaast hebben we e-mailondersteuning om uw vragen in deze talen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan de bètaversie?

Deze bètaversie bestaat uit twee delen: uw taal wijzigen en feedback geven over wat u ziet.

Stappen:

1. Ga naar Instellingen > Account.

2. Selecteer het personeelsaccount waarvoor u de taal wilt wijzigen.

3. Selecteer in het gedeelte Taal de gewenste taal in de lijst.

Als je feedback wil geven, klik dan bovenaan het scherm op je profiel en vervolgens op de link om je feedback in te dienen. Je wordt gevraagd enkele vragen te beantwoorden en of we contact met je mogen opnemen voor gedetailleerdere feedback.

Kan ik mijn taal weer terugschakelen naar het Engels?

Ja. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren naar het Engels. Als je ervoor kiest terug te schakelen naar het Engels, wordt je gevraagd feedback over je ervaring te geven. We horen graag wat we kunnen doen om Shopify in je taal te verbeteren.

Gaan jullie Shopify ook in andere talen uitbrengen?

Ja. Shopify is van plan de komende maanden en jaren nog meer talen uit te brengen.

Wat voor soort feedback willen jullie hebben?

We willen graag feedback over de nauwkeurigheid en toon van onze vertalingen. En als u iets ziet dat verkeerd is of niet goed wordt weergegeven, willen we dat ook graag horen.