Shopify in meerdere talen

Shopify is beschikbaar in de volgende talen:

• Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Tsjechische
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Finse
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Noorse
  • Poolse
  • Portugees (Brazilië)
  • Portugees (Portugal)
  • Spaans
  • Zweedse
  • Thais
  • Turkse
  • Vietnamees

Informatie over bèta-talen

Shopify heeft in deze talen een beperkte bètaversie van de beheerder en het Helpcentrum uitgebracht. Dit is wat je moet weten:

• Deze release is nog maar het begin. We blijven er hard aan werken om meer content in je taal te bieden. Deze bètaversie is een versie in meerdere talen, wat betekent dat sommige schermen nog steeds in het Engels worden weergegeven. We hebben ons best gedaan de belangrijkste functies te targeten, zodat je een idee krijgt van hoe het is om Shopify in je taal te gebruiken.

• Je kunt je aanmelden voor de bètaversie van Shopify in deze talen om ze uit te testen. We zouden het geweldig vinden als je feedback kunt geven, zowel positief als negatief. Als je iets niet begrijpt of als je suggesties hebt om iets beter te maken, laat het ons weten!

• We hebben niet alleen het beheercentrum vertaald, maar willen ook ondersteuning in je eigen taal bieden. We hebben een gedeeltelijk vertaald Helpcentrum in deze talen uitgebracht. Daarnaast hebben we e-mailondersteuning om je vragen in deze talen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn voorkeurstaal wijzigen?

Stappen:

1. Klik in je Shopify-beheercentrum op je gebruikersnaam en accountafbeelding.

2. Klik op account beheren.

1. Selecteer in de sectie Voorkeurstaal in het veld Taal de taal die je wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst.

Kan ik mijn taal weer terugschakelen naar het Engels?

Ja. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren naar het Engels.

Gaan jullie Shopify ook in andere talen uitbrengen?

Ja. Shopify is van plan de komende maanden en jaren nog meer talen uit te brengen.