Over het Shopify Partner-programma

Het Shopify Partner-programma is een gevarieerde groep ontwerpers, ontwikkelaars, marketeers en gelieerde partijen die het Shopify-platform gebruiken om e-commerce websites, thema's en apps te bouwen. We bieden onze partners drie geweldige manieren om hun bedrijf te laten groeien en doorlopende maandelijkse inkomsten te genereren:

• klanten naar Shopify verwijzen
  • e-commercethema's maken en publiceren in de Shopify Theme Store
  • Shopify-apps maken en publiceren in de Shopify App Store

Je klanten zullen gek zijn op ons multi-channel platform waarmee ze overal veilig en betrouwbaar kunnen verkopen. Shopify biedt mogelijkheden voor het volledig aanpassen van het storefront om u te helpen precies datgene te leveren waar je klant naar op zoek is. Meer dan handelaars over de hele wereld gebruiken Shopify en velen van hen zijn op zoek naar hulp bij het bouwen en aanpassen van hun winkels.

Voordelen van het Shopify Partner-programma

Als Shopify Partner hebt u toegang tot gratis trainingen, gedetailleerde documentatie en andere bronnen die u helpen meer te weten te komen over Shopify en uw eigen bedrijf te laten groeien. Je hebt ook toegang tot voorkennis over de productroadmap van Shopify, previews van aankomende functies en Partner-ondersteuning met prioriteit voor het snel oplossen van vragen die u of uw klanten mogelijk hebben.

Extra's

Shopify Partners komen in aanmerking voor kortingen op een breed scala aan software en diensten voor bedrijfsontwikkeling, productontwerp, testen en projectbeheer. Sommige van deze voordelen zijn beschikbaar voor alle partners en andere voordelen zijn alleen beschikbaar voor partners die zijn gecertificeerd als Shopify Expert.

Je kunt een volledige lijst van de huidige voordelen bekijken op www.shopify.com/partners/all-perks. Voor toegang tot de voordelen die voor u beschikbaar zijn, gaat u naar het gedeelte Partnervoordelen op de pagina Bronnen in uw Partner-dashboard.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy is een onlinetrainings- en certificeringsprogramma dat uitsluitend aan Shopify Partners wordt aangeboden. Het programma bevat cursussen die u helpen meer te weten te komen over het Shopify-platform en uw bedrijf als Shopify-partner te laten groeien. Zie Shopify Partner Academy voor meer informatie.

Een Shopify Partner worden

Het Shopify Partner-programma is gratis om aan deel te nemen en laat u experimenteren met het Shopify-platform via onbeperkte testwinkels. Voor elke klant die u doorverwijst, thema dat u ontwerpt of app die u bouwt, ontvangt u doorlopend maandelijkse inkomsten van Shopify. Er zijn nog een aantal extraatjes, zoals vroege toegang tot nieuwe functies, marketingmateriaal en toegang tot een samenwerkingsgemeenschap van andere Shopify Partners over de hele wereld.

Een Shopify Expert worden

Het Shopify Expert-programma is een gecultiveerde gemeenschap van vertrouwde, gemotiveerde Shopify-ambassadeurs die handelaars helpen hun bedrijf te laten groeien door diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit programma is ontwikkeld om de bedrijfsgroei van onze toppartners te versterken door middel van exclusieve middelen, mogelijkheden om te leren en meer publiciteit binnen ons ecosysteem.

Voer je e-mailadres in om updates over Shopify Experts Marketplace te ontvangen

Op dit moment accepteren we geen nieuwe aanmeldingen om Shopify-expert te worden of om deel te nemen aan Experts Marketplace. Meld je hieronder aan als je op de hoogte wilt worden gesteld wanneer dit verandert. In de tussentijd kun je meer leren over het bouwen van een freelance-bedrijf met Shopify met behulp van onze handleidingen en cursussen.

Partnerondersteuning met prioriteit

Je kunt onze 24/7 Priority Partner-ondersteuning bereiken via:

Algemene voorwaarden

U kunt hier de volledige servicevoorwaarden voor het Shopify Partner-programma vinden.