Over het Shopify Partner-programma

Het Shopify Partner-programma is een gevarieerde groep ontwerpers, ontwikkelaars, marketeers en gelieerde partijen die het Shopify-platform gebruiken om e-commerce websites, thema's en apps te bouwen. We bieden onze partners drie geweldige manieren om hun bedrijf te laten groeien en doorlopende maandelijkse inkomsten te genereren:

• klanten naar Shopify verwijzen
  • e-commercethema's maken en publiceren in de Shopify Theme Store
  • Shopify-apps maken en publiceren in de Shopify App Store

Je klanten zullen gek zijn op ons multi-channel platform waarmee ze overal veilig en betrouwbaar kunnen verkopen. Shopify biedt mogelijkheden voor het volledig aanpassen van het webwinkel om je te helpen precies datgene te leveren waar je klant naar op zoek is. Meer dan merchants over de hele wereld gebruiken Shopify en velen van hen zijn op zoek naar hulp bij het bouwen en aanpassen van hun winkels.

Voordelen van het Shopify Partner-programma

Als Shopify Partner heb je toegang tot gratis trainingen, gedetailleerde documentatie en andere bronnen die je helpen meer te weten te komen over Shopify en je eigen bedrijf te laten groeien. Je hebt ook toegang tot voorkennis over de productroadmap van Shopify, previews van aankomende functies en Partner-ondersteuning met prioriteit voor het snel oplossen van vragen die je of je klanten mogelijk hebben.

Voordelen

Shopify Partners komen in aanmerking voor kortingen op een breed scala aan software en diensten voor bedrijfsontwikkeling, productontwerp, testen en projectbeheer. Sommige van deze voordelen zijn beschikbaar voor alle partners en andere voordelen zijn alleen beschikbaar voor partners die zijn gecertificeerd als Shopify-experts.

Je kunt een volledige lijst van de huidige voordelen bekijken op www.shopify.com/partners/all-perks. Ga naar het gedeelte Partnervoordelen op de pagina Bronnen in je Partner Dashboard voor toegang tot de voordelen die voor jou beschikbaar zijn.

Shopify Partner Academy

Shopify Partner Academy is een onlinetrainings- en certificeringsprogramma dat uitsluitend aan Shopify Partners wordt aangeboden. Het programma bevat cursussen die je helpen meer te weten te komen over het Shopify-platform en je bedrijf als Shopify-partner te laten groeien. Zie Shopify Partner Academy voor meer informatie.

Een Shopify Partner worden

Je kunt gratis aan het Shopify Partner-programma deelnemen en experimenteren met het Shopify-platform via onbeperkte testwinkels. Voor elke klant die je doorverwijst, elk thema dat je ontwerpt of elke app die je bouwt, ontvang je doorlopend maandelijkse inkomsten van Shopify. Met extra's, zoals vroege toegang tot nieuwe functies, marketingmateriaal en toegang tot een samenwerkingscommunity van andere Shopify Partners over de hele wereld.

Word een Shopify-expert

De Shopify Experts Marketplace is een gecultiveerde community van vertrouwde, gemotiveerde Shopify-ambassadeurs die merchants helpen hun bedrijf te laten groeien door diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit programma is ontwikkeld om de bedrijfsgroei van onze toppartners te versterken door middel van exclusieve middelen, mogelijkheden om te leren en meer publiciteit binnen ons ecosysteem.

Toegang krijgen tot de Experts Marketplace

Toegang tot de Experts Marketplace is beperkt tot bekwame en ervaren Shopify-partners die blijk hebben gegeven van een bewezen deskundigheid in de diensten die ze aanbieden. Een beperkt aantal partners krijgt toegang tot de Experts Marketplace.

Als je je wilt aanmelden bij de Experts Marketplace, kun je het aanvraagformulier voor de Experts Marketplaceinvullen. Als je niet van het Experts Marketplace-team hoort, is je verzoek niet goedgekeurd omdat het niet voldoet aan onze criteria of als er niet voldoende vraag is naar jouw services.

Als je bent goedgekeurd, neemt het Experts Marketplace-team contact met je op om je te begeleiden bij de volgende stappen van het proces. Zie de volgende bronnen voor meer informatie over het opbouwen van een freelance-business met Shopify:

Partnerondersteuning met prioriteit

Je kunt onze 24/7 Priority Partner-ondersteuning vanuit je Partner Dashboard bereiken.

Algemene voorwaarden

Je kunt hier de volledige servicevoorwaarden voor het Shopify Partner-programma vinden.