Sandbox-winkels van Shopify Plus Partner

Shopify Plus Partners kunnen sandbox-winkels maken voor Shopify Plus. Deze kunnen ze gebruiken om te leren bouwen in Shopify Plus en om demo's voor potentiële ondernemingen te maken.

Zelfstandige sandbox-winkels kunnen niet worden toegevoegd aan een sandbox-organisatie van Shopify Plus. Als je een sandbox-winkel wilt aanmaken die deel uitmaakt van een organisatie, moet je dit doen vanuit de sandbox-organisatiebeheerder. Meer informatie over sandbox-organisaties van Shopify Plus.

Functies en beperkingen

Sandbox-winkels bevatten de meeste functies die beschikbaar zijn in het Shopify Plus-abonnement. Deze winkel is een Shopify Plus-winkel, net als gewone merchantwinkels.

Je kunt het volgende doen terwijl je een sandbox-winkel gebruikt:

• Een onbeperkt aantal testaankopen doen via de betalingsprovider Bogus Gateway.
  • Een onbeperkt aantal testopdrachten verwerken.
  • Een onbeperkt aantal unieke producten maken.
  • De Shopify Plus-functies openen in de beheerder, zoals het Groothandelskanaal.
  • Toegang krijgen tot Shopify Plus-apps, zoals Launchpad.
  • Shopify Plus API-beltarieven gebruiken.
  • Aangepaste checkouts openen. Vraag je Partner Manager om deze functie in te schakelen.
  • Betaalde apps installeren. In een sandbox-winkel kun je een onbeperkt aantal betaalde apps installeren.
  • 500 echte bestellingen verwerken.
  • Een onbeperkt aantal gepersonaliseerde apps aanmaken in plaats van maximaal 10.

Sandbox-winkels verschillen op de volgende manieren van Shopify Plus-winkels:

• Je hebt alleen toegang tot de sandbox-versie van Avalara AvaTax.
  • Je sandbox-winkel kan geen Extended Validation SSL-certificaten (ook bekend als EV SSL) gebruiken.
  • Sandbox-winkels zijn alleen bedoeld voor testen en demo's. Je kunt ze niet overdragen aan een merchant of upgraden naar een betaald abonnement, zoals een development store.

Sandbox-winkels maken

Voordat je een development store kunt aanmaken, zorg je er eerst voor dat je een Shopify Plus Partner-account hebt.

Stappen:

1. Klik vanuit het partnerdashboard op Winkels.
  2. Klik op Winkel toevoegen > Development store aanmaken.
  3. Selecteer Een winkel voor testen en bouwen aanmaken in het gedeelte Gebruik van development store.
  4. Voer in het gedeelte Winkelgegevens een naam in voor je winkel.

5. Selecteer Shopify Plus-sandbox onder Welke build wil je testen?

6. Klik op Development store aanmaken.

Meer informatie