Toegang tot de winkel van een klant vragen

U kunt samenwerkingsaccounts gebruiken om rechtstreeks naar de winkels van uw klanten te gaan via uw eigen Partner Dashboard. Samenwerkingsaccounts geven je alleen toegang tot die secties van een winkel waarvan uw klant wil dat je ze ziet, en tellen niet mee voor de medewerkerslimiet van een winkel. Alle winkels waartoe je toegang hebt via een samenwerkingsaccount, worden gelabeld als Beheerde winkels in je Partner Dashboard.

Beperkingen

U kunt samenwerkingsaccounts gebruiken om je aan te melden bij een winkel via de pagina Winkels in je Partner Dashboard. Omdat samenwerkingsaccounts geen wachtwoord hebben, kunt u ze niet gebruiken om je aan te melden bij een winkel via de Shopify-app.

Als u via de Shopify-app toegang moet hebben tot de winkel van een klant, moet uw klant voor u een personeelsaccount toevoegen met de juiste accountrechten.

Verzoek toegang

Als u een samenwerkingsaccount voor de winkel van een klant wilt, moet u een aanvraag sturen naar de winkeleigenaar via uw Partner Dashboard. U kunt uw klant ook dit artikel sturen om uit te leggen hoe samenwerkingsaccounts werken.

Als u al een medewerkersaccount hebt voor de winkel van de klant of bent uitgenodigd door de eigenaar van de winkel om een medewerkersaccount te activeren (maar u hebt deze nog niet geactiveerd), wordt door uw aanvraag voor een samenwerkingsaccount de eigenaar van de winkel verzocht om uw huidige accountmachtigingen bij te werken om overeen te komen met uw samenwerkingsaccount.

Toegang tot de winkel van een klant aanvragen:

1. Klik vanuit uw Partner Dashboard op Winkels.
  2. Klik op Winkel toevoegen.
  3. Selecteer Beheerde winkel in het gedeelte Winkeltype.
  4. Voer de URL in van de Shopify-winkel waartoe je toegang wilt.
  5. Selecteer in het gedeelte Machtigingen de secties van de winkel waartoe uw toegang wilt of schakel Volledige toegang in. De accounteigenaar kan deze machtigingen wijzigen nadat uw account is gemaakt.
  6. Als u in uw aanvraag een bericht aan de winkeleigenaar wilt toevoegen, voert u een bericht in het gedeelte Een bericht toevoegen in.
  7. Klik op Opslaan.

Nadat u een aanvraag hebt ingediend, ontvangt de winkeleigenaar een e-mail over de aanvraag en een melding op zijn Shopify Home:

E-mail voor accountverzoek

Shopify Home-melding

Je beheerde winkels bekijken

U kunt de winkels waartoe u toegang hebt gevraagd, bekijken op de pagina Winkels in je Partner Dashboard. Er is geen limiet voor het aantal beheerde winkels dat u kunt hebben, maar u kunt maximaal tien openstaande aanvragen tegelijk hebben.