Veelgestelde vragen over updates van onze Partner-programma-overeenkomst

Op 30 juni 2021 heeft Shopify een e-mail verzonden om je op de hoogte te stellen van nieuwe updates in onze Partner-programma-overeenkomst ("PPA"). Deze wijzigingen beïnvloeden de manier waarop Shopify-partners en ontwikkelaars met het Shopify-platform werken en bieden producten of services aan merchants.

Deze bijgewerkte voorwaarden treden in werking op 1 augustus 2021.

Hier volgen enkele veelgestelde vragen met betrekking tot deze wijzigingen en hoe deze van invloed zijn op partners en ontwikkelaars.

Waarom introduceert Shopify nieuwe PPA-voorwaarden?

We werken onze Partner-programma-overeenkomst bij met nieuwe voorwaarden om de groei van Shopify-partners en -ontwikkelaars te ondersteunen, terwijl de veiligheid en integriteit van producten en services die op het Shopify-platform worden aangeboden, behouden blijven.

Waarom is er een nieuw model voor het Shopify App Store-omzetaandeel geïntroduceerd? Waar vind ik meer informatie?

Meer informatie over het nieuwe Shopify App Store business model is te vinden in de updates voor het omzetaandeel voor Shopify App Store-ontwikkelaars.

Wanneer opent Shopify de Theme Store voor nieuwe inzendingen? Hoe kan ik een thema indienen voor beoordeling?

Op 15 juli opent de Shopify Theme Store voor inzendingen. Partners kunnen een thema ter beoordeling indienen bij de Theme Store via hun Partner Dashboard. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de vereisten van de Shopify Theme Store voordat je je thema indient.

Waarom kunnen thema's die worden geaccepteerd voor vermelding in de Shopify Theme Store alleen worden verkocht aan Shopify-merchants via de Shopify Theme Store?

Om onze merchants op een upgradepad te houden en kwaliteitsborging mogelijk te maken, kunnen vanaf 1 augustus 2021 alle thema's die in de Shopify Theme Store worden verkocht nergens anders worden verkocht. Dit omvat themamarktplaatsen en persoonlijke websites. Het staat je vrij om op je eigen website te adverteren en je thema te promoten, maar de aankooptransactie van een thema dat in de Theme Store wordt verkocht, moet altijd via de Theme Store gaan.

Zal de Shopify Theme Store een nieuw omzetaandeelmodel introduceren?

Ja. De Shopify Theme Store zal het omzetaandeelmodel bijwerken op 15 september 2021. De komende weken wordt er meer informatie gedeeld en je kunt meer te weten komen in de afronding van de lanceringsaankondiging.

Wat is het Payments Platform? Hoe krijg ik toegang? Hoe bouw ik een betalingsapp?

Voor meer informatie over het Payments Platform, raadpleeg het overzicht en de richtlijnen voor ontwikkelaars van betalingsapps.

Wat is het verschil tussen het Payments Platform en HPSDK?

Het Payments Platform levert een robuustere betalingsinfrastructuur in vergelijking met de legacy HPSDK. Met het Payments Platform kunnen partners een betalingsoplossing leveren die is geoptimaliseerd om te werken met de nieuwste Checkout-technologiestack van Shopify.

Wat zijn de nieuwe vereisten voor ontwikkelaars met betrekking tot Amerikaanse economische sancties?

Shopify heeft de overeenkomst van zijn Partner-programma bijgewerkt om app-ontwikkelaars te verplichten dat ze aan Shopify verklaren dat ze geen doelwit zijn van Amerikaanse economische sancties, dat de levering, verkoop, download, overdracht, export en/of wederuitvoer van hun apps over het algemeen geen licentie vereist onder Amerikaanse of andere exportcontrolevoorschriften, en dat het Amerikaanse exportcontroleclassificatienummer (ECCN) van elke app EAR99 is, of om een andere ECCN in te dienen bij Shopify. Meer informatie over het indienen van een ECCN voor je app.

Wat is een Exportcontroleclassificatienummer (ECCN)?

Een ECCN categoriseert artikelen op basis van de aard van het product. Als een app-ontwikkelaar niet zeker is van de ECCN van een app, inclusief een app die versleutelingssoftware vormt, dan dient hij deskundig advies in te winnen of de website van het Bureau of Industry and Security van het Amerikaanse ministerie van Handel te raadplegen.

Hoe geef ik het Eexportcontroleclassificatienummer (ECCN) voor mijn app door aan Shopify?

Op 1 augustus 2021 komt er een nieuw veld beschikbaar in het Partner Dashboard op de App-configuratiepagina waar je je ECCN-nummer kunt beheren. Naarmate 1 augustus 2021 nadert, zal er meer informatie worden gedeeld.

Wat gebeurt er als een app of partner werkt op een manier die niet in overeenstemming is met de nieuwe voorwaarden na 1 augustus 2021?

Partners waarvan wordt vastgesteld dat ze zich niet aan de regels houden, kunnen worden vervolgd door het Partner Governance-team van Shopify.