E-commerce-videocursus

Ezra Firestone van Smart Marketer heeft een videocursus met 21 video's ontwikkeld die potentiële verkopers leert hoe ze omzet kunnen verdienen in hun online winkel. U kunt deze video's in uw eigen assets publiceren via uw partnerlink van Shopify. Voor elke Shopify-merchant die zich via uw link aanmeldt, krijgt u een eenmalige commissie van 200% over de eerste maandelijkse kosten voor het Shopify-account van die verkoper.

Aan de slag

De e-commerce-videocursus op uw site publiceren:

1. Sluit de cursusvideo's in door de inline insluitcode hieronder toe te voegen aan de broncode van uw site.

2. Voeg een link toe naar Shopify. Zorg ervoor dat u uw unieke partnerlink gebruikt, die u kunt vinden op de pagina Verwijzingen in uw Partner Dashboard.

3. Pas de volgende inhoud op uw site aan om de cursus aan uw doelgroep te beschrijven:

Inline insluitcodes

Er zijn twee verschillende manieren om cursusvideo's op uw site te publiceren:

• een afspeellijst van de volledige cursus insluiten die alle video's bevat.
  • elke video afzonderlijk insluiten (zie de miniaturen hieronder).

Hoe dan ook, voeg de cursusinhoud toe door de volgende insluitcodes in de broncode van uw site te plakken.

Volledige cursus (alle video's afspelen)

<div id="wistia_d6rntgo68c" class="wistia_embed" style="width:640px;height:358px;" data-video-width="640" data-video-height="358">&nbsp;</div>
<script charset="ISO-8859-1" src="//fast.wistia.com/assets/external/playlist-v1.js"></script>
<script>
wistiaPlaylist = Wistia.playlist("d6rntgo68c", {
  version: "v1",
  theme: "tab",
  videoOptions: {
    volumeControl: true,
    playerColor: "000000",
    autoPlay: true,
    videoWidth: "640",
    videoHeight: "358",
    inlineOptionsOnly: "true",
    version: "v1"
  },
  videoFoam: "true",
  media_0_0: {
    autoPlay: false,
    controlsVisibleOnLoad: false
  }
});
</script>

Intro: Welkom

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/zd6td8qben.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_zd6td8qben videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 1: Wat kunt u verwachten?

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/3tmiyss9dh.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_3tmiyss9dh videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 2: Waar we zijn in de wereld van e-comm

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/fnrctxdokf.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_fnrctxdokf videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 3: Anonieme e-comm bestaat niet meer

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/o3zyxe4xh2.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_o3zyxe4xh2 videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 4: Infrastructuur

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/slhwg6yap6.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_slhwg6yap6 videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 5: Pagina's aanbieden

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/wwipcppk72.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_wwipcppk72 videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 6: Apps van derden

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/0h1j4aj51f.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_0h1j4aj51f videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 7: Winkelwagen afrekenen

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/df5yz7kv6w.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_df5yz7kv6w videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 8: Facebook-pixelintroductie

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/jy7drn0o3d.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_jy7drn0o3d videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 9: Facebook-pixel toevoegen aan uw Shopify-winkel

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/0eroo5ptip.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_0eroo5ptip videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 10: Advertentieroadmap

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/igqnladoqu.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_igqnladoqu videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 11: Facebookplaatsingen

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/h2x5959ild.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_h2x5959ild videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 12: Wie en wat

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/06x49w5ngl.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_06x49w5ngl videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 13: Opgeslagen doelgroepen

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/fzg5q9obbe.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:55.94% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_fzg5q9obbe videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 14: Aanbevolen procedures voor video

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/0udcz3g2tt.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_0udcz3g2tt videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 15: Recensies voor videoadvertenties

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/przsiye97m.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_przsiye97m videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 16: Campagne instellen (deel 1)

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/mfzs8pvdzk.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_mfzs8pvdzk videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 17: Campagne instellen (deel 2)

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/07egnlhjnj.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_07egnlhjnj videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 18: Optimaliseren

<td><code><script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/m7jwj2vp4a.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_m7jwj2vp4a videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 19: Na de eerste verkoop

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/vu6dabwtkn.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_vu6dabwtkn videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>

Video 20: Uitleiding

<script src="https://fast.wistia.com/embed/medias/cpamezfsbh.jsonp" async></script><script src="https://fast.wistia.com/assets/external/E-v1.js" async></script><div class="wistia_responsive_padding" style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><div class="wistia_responsive_wrapper" style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%;"><div class="wistia_embed wistia_async_cpamezfsbh videoFoam=true" style="height:100%;width:100%">&nbsp;</div></div></div>