Reactie op COVID-19

Meer informatie over de maatregelen die Shopify treft wat betreft COVID-19. Verder krijg je antwoord op je vragen en toegang tot hulpmiddelen om je door deze moeilijke tijd te loodsen.

Meer informatie Community-discussie

Welkom bij Shopify

Manieren om te verkopen

Je winkel instellen en uitvoeren

Thema's ontwerpen

Wil je een Shopify-thema maken? Onze themadocumentatie bevat voorbeelden, bronnen en tutorials om je te helpen bij het bouwen en ontwerpen van een Shopify-thema.

Meer informatie over thema's

Apps ontwikkelen

Wil je een Shopify-app ontwikkelen? Bekijk dan onze uitgebreide API en volg onze tutorials om te leren hoe je een app kunt maken en deze kunt indienen bij de Shopify App Store.

Meer informatie over de API's van Shopify

Zat het antwoord dat je zocht er niet bij? Wij zijn er om je te helpen.

Neem contact op met Shopify-ondersteuning