Commerce Coach-programmet

Commerce Coach-programmet ger Shopifys främsta partners möjlighet att påskynda sina intäkter, samarbeta på marknadsföringsinitiativ, få dedikerad support från en partnerhanterare och få tillgång till exklusiva fördelar.

Fördelar med Commerce Coach-programmet

Partners som bjudits in att gå med i Commerce Coach-programmet blir en del av en grupp bestående av världens ledande personer inom handelsbranschen.

Intäkts- och kampanjmöjligheter:

• Få en utbetalning för varje hänvisad handlare. Nivå 1-partners får 225 USD och nivå 2-partners får 150 USD.
  • Få tillgång till exklusiva kampanjer att erbjuda till din målgrupp.

Prioriterad åtkomst och support:

• Få regelbunden support och coachning av en partnerhanterare för att optimera dina resultat och öka din Shopify-hänvisningsmarknadsföring.
  • Få tidiga meddelanden om viktiga produktnyheter och var med på webbseminarium som arrangeras av Shopifys produktteam.
  • Få prioriterad granskning av kurser för Education Partner-status.
  • Få tillgång till Commerce Coach Slack-gruppen för att ansluta till Shopify i realtid.

Samarbete och marknadsföring:

• Bli inbjuden att samarbeta och visas i marknadsföringsinitiativ med Shopify.
  • Få exklusiv tillgång till kampanjer och initiativ som stöder konverteringskursen för dina hänvisningar.
  • Få officiell Shopify Commerce Coach-klass och ett Commerce Coach-märke som du kan använda i din marknadsföring.
  • Få en anpassad landningssida och kreativa tillgångar för att förbättra marknadsföringen av Shopify.

Behörighet

Alla Shopify-partners har lika stor möjlighet att bli en Commerce Coach. Behörigheten baseras på hänvisningsresultat. Partners som blir behöriga bjuds in att gå med i programmet varje kvartal.

För att förbli behöriga måste partners upprätthålla sin nivå av prestanda innan kvalificering, hålla vad de lovar och uppfylla kraven på volym och kvalitet i sina hänvisningsmål. De har ett nära samarbete med sin partnerhanterare, som hjälper dem att uppfylla dessa mål.