Resurser för att marknadsföra Shopify

Shopify tillhandahåller många resurser som både du och dina potentiella hänvisningar kan använda för att lära dig mer om plattformen. Du kan dela dessa resurser med din målgrupp och använda djuplänkar för att driva trafik till din affiliatelänk.

Shopifys försäljningskanaler

Shopify innehåller många försäljningskanaler som handlare kan använda för att sälja produkter och nå fler kunder. Följande resurser beskriver hur Shopifys försäljningskanaler kan hjälpa entreprenörer att få sina företag att växa. Använd djuplänkar för att styra dina kunder till dessa sidor om försäljningskanaler:

• Webbutik - sälj via webbutik och kassa.
  • SHOPIFY POS - Sälj personligen med hjälp av Shopify POS-app, en kreditkortsläsare och annan detaljhandelshårdvara.
  • Köpknapp - Sälj från din egen webbplats eller blogg (inklusive WordPress och Squarespace) genom att bädda in köpknappar som ansluter till din Shopify-kassa.
  • Facebook Messenger - sälj direkt från konversationer med kunder, skicka order- och fraktaviseringar och svara på kundfrågor.
  • Amazon - hantera dina Amazon-listningar och Shopify-produkter på en och samma plats.
  • eBay - lista dina produkter på eBay och hantera beställningar, utan att lämna Shopify.

Övriga försäljningskanaler

Ytterligare onlineförsäljningskanaler finns tillgängliga för Shopify från tredjepartsutvecklare och kan läggas till i Shopify App Store.

Vägledningar

Du kan bidra till att din målgrupp lär sig om att driva ett framgångsrikt onlineföretag med våra gratis e-böcker och guider. Använd djuplänkar för att bifoga ditt affiliate-användarnamn till någon av följande guider:

Andra användbara resurser

• Videos - Shopify Videos har e-handelutbildningsvideokurser som lär butiksägare hur man säljer sina produkter online.

• E-handelsvideokurs - Ezra Firestone från Smart Marketer har tagit fram en 21-videor lång kurs som lär potentiella handlare hur de kan få försäljning i sin webbutik. Du kan publicera dessa videoklipp på dina egna resurser med din affiliatelänk från Shopify. Varje Shopify-handlare som registrerar sig via din länk kommer att ge dig en engångsavgift, 200 % provision på deras första månatliga kontoavgift för Shopify. Du kan lära dig hur du publicerar dessa videor på dina egna resurser här.

• Podcasts - Shopify driver två podcasts för att hjälpa din publik med sina entreprenörsmål: Shopify Masters och TGIM.

• Nyckelfunktioner - använd vår Översikt för att informera din publik om nyckelfunktionerna i Shopify, inklusive sätt att sälja, prisplaner och var du kan hitta hjälp.

• Vilka är Shopify-handlare? - få reda på mer om Shopifys framgångshistorier. Länk till framgångsberättelserna och ytterligare handlarexempel i ditt innehåll för att visa din publik vad de kan göra med Shopify-plattformen.

• Shopifys communityforum -med Shopifys communityforum kan din publik lära sig hur man bygger, lanserar och odlar ett online-företag med gratisverktyg och resurser.