Skapar Launchpad-evenemang

Skapa en händelse för att schemalägga försäljning, produktdroppar och lageråterställningar.

Innan du börjar

Se till att du är bekant med riktlinjerna och begränsningarna för Launchpad innan du skapar en händelse.

Skapa ett evenemang

Öppna Launchpad-appen från din Shopify-admin genom att klicka på appar och sedan klicka på Launchpad.

Steg:

1. Klicka på Skapa evenemangi Launchpad-appen.

2. Ange ett namn för evenemanget.

3. Ange startdatum och starttid. Om du inte anger ett startdatum och en starttid när du sparar evenemanget, sparas det som ett utkast.

4. Valfri. Välj ett eller flera av följande alternativ:

Evenemangsalternativ
Alternativ Åtgärd
Släpp nya produkter under evenemanget Välj Publicera produkter på dina försäljningskanaler och klicka på Hantera. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Lägg till varulager till nuvarande eller tidigare otillgängliga produkter under evenemanget Välj Publicera produkter över dina försäljningskanaler och klicka på Lägg till produkter. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
Erbjud några av dina produkter eller kollektioner till rabatterade eller reapriser Välj Tillämpa rabatter på dina produkter och produktserier och klicka på Lägg till produkter eller Lägg till kollektioner. Screenshot of the Apply discounts to your product and collections option
Schemalägg att evenemanget ska sluta automatiskt vid ett visst datum och tid Välj Ställ in slutdatumoch följ anvisningarna. Om du inte anger ett slutdatum måste du avsluta evenemanget manuellt genom att klicka på avsluta händelse från instrumentpanelsidan. Alla evenemang, även de som har ett planerat slutdatum, kan stoppas på det här sättet.
Använd ett annat tema Välj Aktivera temaväxling och följ anvisningarna.
Kör specifika Shopify-skript Välj Aktivera skriptexempel för post eller Aktivera fraktskript och följ anvisningarna.
Aktivera Captcha-utmaningar vid kassan Välj Aktivera Captcha.
Lås din butik innan evenemanget Välj Aktivera lösenordssida och följ anvisningarna.
  1. Klicka på Spara.

Om du angav ett startdatum och tid, kommer din händelse att köras vid det datumet och tiden. Annars sparas din händelse som ett utkast.

Relaterade länkar