Beställningsskrivare

Du kan använda Shopifys Beställningsskrivar-app för att skriva ut egna fakturor, etiketter, kvitton, förpackningslister och andra dokument. Till exempel:

• John äger en klädaffär. Varje gång han distribuerar en beställning från sin butik använder han Beställningsskrivar-appen för att skriva ut en förpackningslista att lägga i paketet.
  • Sameera äger en specialbutik för trämöbler. Varje gång någon beställer en anpassad möbel använder hon Beställningsskrivar-appen för att skriva ut en faktura som skickas till kunden.

Du kan anpassa mallar för orderskrivare med hjälp av HTML, CSS och Liquid-kod. Shopify-support kan hjälpa till med mindre anpassningar, men större anpassningar måste göras av en erfaren tredjepartsdesigner.

I detta avsnitt