Använda Oder Printer-appen

Du kan använda appen Order Printer för att skriva ut fakturor och följesedlar för dina ordrar från både Shopify-admin och Shopify POS-appen. Du kan skriva ut upp till 50 ordrar åt gången med Order Printer-appen. Överväg att exportera ordrar till en CSV-fil för att skriva ut fler ordrar.

Skriv ut med Order Printer från Shopify-admin

Steg:

Skriv ut med Order Printer från Shopify POS

Steg:

1. Från sidan för orderbekräftelse trycker du på appar.
  2. Tryck på Skriv ut med Order Printer-appen.
  3. Välj att skriva ut en faktura, en följesedel eller både och. Om du vill välja en annan skrivare, skriva ut flera kopior eller använda dubbelsidig utskrift ska du trycka på Skriv ut för att öppna inställningsmenyn.
  4. Klicka på Skriv ut när du är klar.

Välj en standardmall för Order Printer

Du kan välja en mall som Order Printer-appen ska skriva ut som standard.

Steg:

1. Gå till din Shopify-admin och klicka på Appar.
  2. Klicka på Order Printer för att öppna appen.
  3. Klicka på Hantera mallar.
  4. Välj vilka mallar du vill Skriva ut som standard.

Skriv ut direkt från en order i administratören

Steg:

1. Följ stegen för att skriva ut med Order Printer från Shopify-admin.
  2. Klicka på Fler inställningar i fönstret Skriv ut.
  3. Avmarkera sidhuvud och sidfot.
  4. Klicka på Spara.

I allmänhet måste du avmarkera alternativet i webbläsarens utskriftsfönster för rubrik och sidfot.

Spara ett dokument som en PDF-fil

Order Printer använder din webbläsares utskriftsfunktion för att skriva ut dokument. Du kan använda den här funktionen för att spara dina dokument som PDF-filer. Olika webbläsare och operativsystem hanterar sparande till PDF på olika sätt:

Google Chrome

Om du använder webbläsaren Google Chrome kan du spara till en PDF direkt från dialogrutan Skriv ut. Välj Spara som PDF under Destination.

Mac OS X

I Mac OS X:s dialogruta "Skriv ut" kan du skriva ut till PDF från vilken webbläsare som helst. I dialogrutan "Skriv ut" klickar du på PDF längst ner till vänster och väljer sedan Spara som PDF ....