Exportera omdömen med hjälp av Product Reviews

Om du vill fortsätta att visa de omdömen som du har samlat in med appen Product Reviews efter 6 maj 2024 så kan du exportera omdömena och sedan importera dem till appen som du migrerar till.

Exportera recensioner

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Product Reviews.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på Inställningar.

5. Klicka på Exportera.

Om du har 100 recensioner eller färre så laddas en CSV-kalkylfil ner i din webbläsare. Om du har mer än 100 recensioner så får du en länk via e-post för att ladda ner dina recensioner som en ZIP-fil. När du får e-postmeddelandet laddar du ner och packar upp filen för att få CSV-filen med dina produktrecensioner.

CSV-filer för produktomdöme

Exporterade produktomdömen formateras till en CSV-kalkylarksfil. Följande tabell beskriver rubrikerna i kalkylarket och den typ av information som tillhör varje kolumn:

Kalkylbladsrubriker för produktgranskning
Rubriknamn Produktgranskningsinformation
product_handle Detta är svansen på din produkts URL. Om din produkt till exempel visas i din webbshop på https://johns-apparel.com/products/blue-t-shirt, är product_handle blue-t-shirt.
delstat Status för recensionen, till exempel godkänd eller publicerad.
betyg En poäng från 0-5, där 5 representerar den mest positiva produktrecensionen.
Titel En kort, fet text som sammanfattar kundens upplevelse. Till exempel, "fantastisk!"
författare För- och efternamn som är kopplade till det kundkonto som skickade in recensionen.
e-post Kundens e-postadress.
plats Kundens adress, t. ex. deras stad och land.
brödtext En längre beskrivning av kundens upplevelse. De kan utveckla vad de gillade eller inte tyckte om avseende din produkt.
svar Ett valfritt svar på granskningen.
created_at Datum och tid när produktrecensionen skapades av kunden.
replied_at Datum och tid när svaret skapades.