Använd Shopify-appen för iPhone och Android

När du har installerat Shopify-appenkan du logga in på ditt konto och börja köra din butik från din mobila enhet. Om du vill veta hur du utför en uppgift i Shopify-appen, sök efter uppgiften i Shopifys hjälpcenter och välj iPhone eller Android.

För bästa upplevelse, se till att dina medarbetare har de tillstånd som de behöver och att din programvara är aktuell.

I Shopifys Hjälpcenter kan du, om en uppgift kan göras från din mobila enhet med hjälp av appen Shopify, välja en instruktion för iPhone eller Android med hjälp av knapparna på sidan.

Sidor där varje avsnitt gäller för iPhone och Android har stora knappar högst upp som ändrar innehållet för hela sidan:

Shopify-app - sidnivåknappar

Sidor där bara några avsnitt gäller för iPhone och Android har mindre knappar under hela denna ändring av innehållet endast för det avsnittet:

Shopify-app - avsnittsnivåknappar

Medarbetarbehörigheter på Shopify-appen

Dina medarbetare kan logga in på Shopify-appen med sina egna Shopify-inloggningsuppgifter. Om en medarbetare har begränsade behörigheter kan de bara se de områden i Shopify-appen som de har behörigheter till. Om de till exempel inte har behörighet att se Shopify-admins startsida, visas inte heller start-knappen i Shopify-appen.

Medarbetarna behöver mer än bara behörighet att se sidan Order i Shopify-admin för att kunna se skärmen Order. De behörigheter som medarbetarna behöver för att se Order är:

• Ordrar
  • Produkter
  • Kunder.

Medarbetare som inte har ovanstående behörighet i Shopify-admin kan inte se skärmen Ordrar när de loggar in på Shopify-appen.

Se till att din mobila programvara är uppdaterad

Ändra Shopifys appspråk

Shopifys mobilapp använder enhetens föredragna språk. Följande språk stöds av Shopify-appen:

• Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • brasiliansk portugisiska
  • Spanska

Du kan ändra det valda språket i din enhets inställningar.