Försäljning i flera valutor

Observera: Endast butiker som använder Shopify Payments kan använda den här funktionen. Om du vill ha en lista över länder som stöds, se krav för Shopify Payments.

För att kunna sälja i flera valutor måste du ha aktiverat Shopify Payments i din webbutik. När du aktiverar flera valutor kan dina kunder se priser i butiken, betala för sina ordrar i kassan och få återbetalningar i sin lokala valuta. Dina priser konverteras utifrån valutakursen, som automatiskt ställs in baserat på marknadspriser, men du kan välja att ställa in valutakursen manuellt.

Kunderna kan välja sin lokala valuta från en valutaväljare som du kan lägga till i ditt tema om det inte redan ingår en i ditt tema. Du kan även använda Shopifys Geolocation-app för att uppmana kunder att byta till sin lokala valuta.

För mer information, se Sälj i flera valutor med Shopify Payments.