Försäljning i flera valutor

Observera: Endast butiker som använder Shopify Payments kan använda den här funktionen. Om du vill ha en lista över länder som stöds, se krav för Shopify Payments.

För att kunna sälja i flera valutor måste du ha aktiverat Shopify Payments i din webbutik. När du säljer till flera länder eller regioner kan dina kunder visa priser i din butik, betala för sina ordrar i kassan och få återbetalningar i sin lokala valuta. Du kan välja att automatiskt konvertera priser med hjälp av den aktuella marknadskursen eller konvertera manuellt med hjälp av en valutakurs som du väljer.

Om din butik är på Shopify-planen eller högre kan du även kontrollera priser i olika länder eller regioner med internationell prissättning.

Om du säljer i flera valutor kan du lägga till en landsväljare i ditt tema så att kunderna kan välja sitt lokala land eller sin region så att din butik visar deras lokala valuta.

För mer information, se Sälj i flera valutor med Shopify Payments.