Att ta bort domäner

Om du inte längre vill associera en anpassad domän från en tredjeparts leverantör med din Shopify-butik kan du ta bort den från din Shopify-administratör eller överföra den till en annan Shopify-butik eller domänleverantör. Du kan även ta bort underdomäner.

Ditt myshopify.com-domännamn kan inte tas bort eller överföras eftersom du använder ditt ursprungliga myshopify.com-domännamn för att logga in på din Shopify-admin och identifierar ditt konto när du kontaktar Shopify-supporten.

Du kan välja ett nytt myshopify.com-domännamn en gång. Du måste dock fortfarande använda ditt ursprungliga myshopify.com-domännamn för att logga in på din Shopify-admin och för att kontakta Shopify-supporten.

Om du har en Shopify-hanterad domän kan du läsa mer om att överföra den till en annan Shopify-butik eller annan domänleverantör.