SSL tillgänglighetsfel

När du lägger till din anpassade domän skapas automatiskt ett nytt SSL-certifikat. Denna process kan ta upp till 48 timmar. Under den tiden kan det hända att du få ett felmeddelande som säger att SSL inte är tillgängligt i ditt Shopify-administratörskonto, och du kan få ett säkerhetsfel i webbläsaren när du går till din webbutik:

• Din anslutning är inte privat – Google Chrome
  • Din anslutning är inte säker – Mozilla Firefox
  • Det finns ett problem med att ansluta säkert till den här webbplatsen – Microsoft Edge.

Testa felsökningsstegen nedan om du fortfarande ser felet efter mer än 48 timmar.

Felsökning

Se till att dina domänpostinställningar är korrekt konfigurerade för att lösa säkerhetsfelet. De vanligaste problemen med domänkonfigurationer är:

Det kan ta upp till 48 timmar innan ändringarna träder i kraft om du har gjort ändringar i dina domänpostinställningar så att de är korrekt konfigurerade. Om du fortfarande ser säkerhetsfelmeddelandet efter 48 timmar ska du kontakta Shopify-support.