Ta bort och överföra domäner

Du kan göra något av följande om du inte längre vill ha en anpassad domän kopplad till din Shopify-butik:

• Om du har en tredjepartsdomän kan du ta bort din domän i din Shopify-administratör.
  • Om du har en Shopify-hanterad domän som du vill använda på en annan webbplats, kan du överföra din domän till en annan Shopify-butik eller till en annan domänleverantör.
  • Om du har en Shopify-hanterad domän som du vill annullera helt kan du inaktivera automatisk förnyelse så att den förfaller i slutet av registreringsperioden.

Din .myshopify.com-URL kan inte tas bort eller ändras, eftersom du använder din .myshopify.com-URL för att logga in på din butik och identifiera ditt konto när du kontaktar Shopify-supporten. Om du vill ändra domänen som kunderna använder för att besöka din butik, kan du lägga till en anpassad domän och ställa in den som din huvuddomän.