Ta bort tredjepartsdomäner

Om du inte längre vill använda en tredjepartsdomän som är kopplad till din Shopify-butik, kan du ta bort den från Shopify-administratören.

Steg:

1. Gå till Inställningar > Domäner i din Shopify-administratör.
  2. I avsnittet Tredjepartsdomäner väljer du domänen som du vill ta bort.
  3. Gör något av följande: - Klicka på Ta bort om ditt konto finns med i Basic Shopify-planen.

• Om ditt konto har planen Shopify, Advanced Shopify eller Shopify Plus klickar du på Hantera > Ta bort.
  4. Klicka på Ta bort igen för att bekräfta.

När du har tagit bort en tredjepartsdomän kan du ändra dina DNS-inställningar i ditt domänleverantörskonto så att det pekar mot en annan webbplats. Om du vill använda ditt domännamn för din Shopify-butik igen efter att du har tagit bort det, kan du återansluta det till din Shopify-administratör.