Dropshipping

Dropshipping låter dig sälja produkter genom att använda en leverantör som hanterar lagervarorna och skickar produkten ¨åt dig. Du betalar grossistpriset till leverantören samtidigt som du styr det pris som dina kunder ser i din Shopify-butik.

När en kund gör en beställning i din butik köper du produkterna från leverantören och väljer hur du skickar produkten direkt till din kund. Du behöver inte hantera lagervaror eller själv skicka varor.

Produkter är den viktigaste delen av ditt dropshipping-företag, de produkter du väljer att sälja kommer forma hur du driver din online-butik, hur du marknadsför din butik och vem du marknadsför den till.