Att komma igång med Oberlo

För att kunna använda Oberlo med Shopify behöver du en Shopify-butik. Gå till Shopify och klicka på Kom igång för att registrera dig.

Om du är ny på Shopify och dropshipping, är det en bra idé att komma igång genom att skapa ett konto på Oberlo-webbplatsen och följa de stegvisa instruktionerna för att konfigurera din butik. Om du redan har en Shopify-butikskonfiguration och du är bekant med dropshipping, installerar du Oberlo från Shopify App Store för att komma igång direkt.

Innan du använder Oberlo kan du gå igenom Oberlos användarvillkor.