Ställa in Shopify för att arbeta med Oberlo

Innan du kan börja acceptera beställningar via Oberlo, se till att dina Shopify-butiksinställningar är lämpliga för din verksamhet.

Ställ in dina orderdistributionsinställningar

Steg:

1. I Orderbehandling, under Efter att en order har betalats, välj Distribuera inte någon av orderraderna automatiskt. 3. Klicka på Spara.

Oberlo markerar ordern som distribuerad i Shopify efter att en order har distribuerats av din leverantör.

Ställ in dina auktoriseringsinställningar för betalning

Du kan hämta dina betalningar antingen automatiskt eller manuellt. Om du aktiverar automatisk hämtning kommer dina ordrar automatiskt att visas i Oberlo. Om du aktiverar manuell hämtning kommer dina ordrar inte att visas i Oberlo förrän du markerar ordern som betald.

Steg:

1. I avsnittet Betalningsauktorisering väljer du vilken betalningsauktorisering du vill ha:

Möjlighet till automatisk insamling i avsnittet Betalningsauktorisering

1. Klicka på Spara.