Konfigurera din profil i Oberlo

I dina Oberlo-profilinställningar kan du ställa in namn, e-postadress och lösenord för ditt konto på oberlo.com.

Du kan även välja vilket språk din Oberlo-kontrollpanel i Shopify ska visas i.

Profilinställningar

För att komma åt dina profilinställningar, klicka på ditt kontonamn i din Oberlo-kontrollpanel och klicka sedan på profil. I avsnittet profilinställningar kan du ändra följande inställningar:

• Ditt namn - detta visas som ditt namn i Oberlos kontrollpanel samt i ditt oberlo.com-konto. Om du skapar ditt konto hos Oberlo genom att ladda ner Oberlo-appen använder din profil namnet på Shopify-butiksägaren.
  • E-post - det här är den e-postadress du använder för att logga in på ditt konto på oberlo.com.
  • Lösenord - du kan skapa eller lägga till ett lösenord för att logga in på Oberlo via oberlo.com. Se skapa eller ändra ditt lösenord för mer information.

Skapa eller ändra ditt lösenord

När du har konfigurerat ett lösenord för ditt konto hos Oberlo kan du logga in via oberlo.com med ditt konto-e-postadress. Du kan skapa eller ändra ditt lösenord i din Oberlo-kontrollpanel.

Steg:

1. Från din Oberlo kontrollpanel, klicka på ditt Oberlo-kontonamn och klicka sedan på profil.
  2. Ange ett lösenord med minst 7 tecken i lösenordsfältet och ange sedan samma lösenord i fältet bekräfta lösenord.
  3. Om du redan har ställt in ett oberlo.com-lösenord måste du ange ditt befintliga lösenord i fältet gammalt lösenord.
  4. Klicka på Spara profil.

Uppdatera dina språkpreferenser

Din Oberlo-app kan visas på följande språk:

• Engelska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • brasiliansk portugisiska
  • Spanska

Du kan ändra det språk du vill att Oberlo ska visas i genom att ändra dina språkpreferenser.

Steg:

1. Gå till din Oberlo kontrollpanel.
  2. Klicka på ditt Oberlo-kontonamn och klicka sedan på profil.
  3. I avsnittet Profilspråk väljer du ett språk från rullgardinsmenyn och klickar sedan på Spara profil.