Konfigurering av Oberlo

För att kunna använda Oberlo med Shopify måste du ha en Shopify-butik. Gå till Shopify och klicka på Kom igång för att registrera dig. När du har en Shopify-butik går du till Shopify App Store och söker efter och installerar Oberlo-applikationen.

Ett annat sätt att komma igång är genom att gå till Oberlos webbplats och logga in på Oberlo. Detta låter dig utforska produkter innan du registrerar dig för en Shopify-butik.

När ett konto för Shopify och Oberlo är länkat kan du inte ta bort länken för att ansluta ditt Shopify-konto till ett annat konto hos Oberlo. Om du vill ansluta ett Shopify-konto till ett annat konto hos Oberlo måste du skapa ett nytt konto hos Shopify.

Installera Oberlo från Shopify App Store

1. Besök Oberlo i Shopify App Store.

2. Klicka på Lägg till app.

3. Oberlo ber om tillstånd att hantera dina ordrar, produkter och annan information. Klicka på Installera app för att ge Oberlo tillstånd för alla funktioner.

Anslut Oberlo till din Shopify-butik

1. Besök Oberlos webbplats.

2. Klicka på Lägg till Oberlo till Shopify för att registrera dig för ett Oberlo-konto.

3. I Oberlos kontrollpanelklickar du på Anslut en butik.

4. Om du inte är inloggad på Shopify loggar du in med din butiksinformation.

5. Oberlo ber om tillstånd att hantera dina ordrar, produkter och annan information. Klicka på Installera app för att ge Oberlo tillstånd för alla funktioner.

Öppna Oberlo

1. Gå till Appar från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Oberlo.