Hantera din Oberlo-prenumeration

Du kan använda Oberlo gratis med startplanen, men du kan välja en annan plan från sidan din plan i dina kontoinställningar i Oberlo.

Din Oberlo-prenumerationsplan ändras aldrig automatiskt. Antag till exempel att du har en grundläggande plan och att du har 550 produkter. Du tar sedan bort 100 produkter. Trots att du ligger på tröskelvärdet för startplanen, är du fortfarande på den grundläggande planen. Om du vill byta till startplanen måste du ändra din prenumerationsnivå manuellt.

Ändra din prenumerationsplan

Eventuella prenumerationsändringar du gör tillämpas omedelbart.

Steg:

1. Gå till kontrollpanelen för Oberlo.
  2. Klicka på ditt kontonamna för Oberlo och klicka sedan på Konto > din plan.
  3. I avsnittet aktuell plan klickar du på välj plan.
  4. Klicka på Välj under den plan du vill ha. Du omdirigeras till din Shopify-butik.
  5. Granska detaljerna för ändringen till din Oberlo-prenumeration och klicka sedan på Godkänn prenumeration.

Ta bort Oberlo från Shopify

För att stoppa prenumerationsavgifter från Oberlo kan du ställa in din prenumerationsplan till startplanen. Om du vill ta bort Oberlo från din butik kan du ta bort den från sidan appar i din Shopify-butik.

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Appar.
    1. Klicka på ikonen Radera bredvid Oberlo-ikonen. 3. Valfritt: Välj anledningen till varför du avinstallerar appen från rullgardinsmenyn. 4. Valfritt: Ange eventuella problem som du upplevde med appen. 5. Klicka på Avinstallera.

Om du installerar om Oberlo vid ett senare tillfälle ansluts samma Oberlo-konto till ditt Shopify-konto igen. Om du vill använda ett nytt eller annat Oberlo-konto kan du börja med ett annat konto och konfigurera Oberlo på det.