Att välja, importera och sälja dina produkter

Produkter är den viktigaste delen av ditt dropshipping-företag. De produkter du väljer att sälja formar hur du driver din online-butik, hur du marknadsför din butik och vem du marknadsför den till.

Det sätt du prissätter dina produkter på är viktigt för lönsamheten, men påverkar även kundförvärv och lojalitet. Om du vill veta mer om prissättning av dina produkter, se Ange och hantera priser för dina produkter.