Dela varianter

Om en produkt har fler än en variant kan du dela upp varje variant i en enskild produkt. Om en produkt har tre färgvarianter kan du till exempel konvertera varje färgvariant till en enskild produkt som du kan sälja i din butik.

Produktvarianter delas upp i enskilda produkter

Steg:

1. Lägg till den produkt som du vill dela i din Importlista.

2. Hitta den produkt du vill dela upp i din Importlista och klicka på fler åtgärder > dela produkt.

3. Välj hur du vill dela upp dina produkter. Om en produkt har både färg- och storleksvarianter väljer du till exempel färg för att dela upp den i enskilda produkter baserat på färg.

Obs! Om du inte vill dela upp alla varianter i separata produkter, klickar du på dela manuellt och väljer varianterna individuellt. Du kan till exempel välja "svarta" och "gråa" varianter och extrahera endast dessa två varianter till nya produkter.

1. Klicka på dela till produkter:

När du skapar en ny produkt inaktiveras oanvända varianter istället för borttagna. Du kan aktivera en viss variant när som helst efter att du har delat upp produkten.

Bekräftelse av delad produkt