Transportörsalternativ för Oberlo-ordrar

När du driver ett Dropshipping-företag är det möjligt att de leverantörer du väljer att dropship från är belägna i ett annat land. Detta kan leda till högre fraktkostnader, särskilt om du väljer snabbare leveransmetoder. Det finns dock vissa internationella leveransmetoder som är gratis men långsammare.

Om du väljer långsammare fraktalternativ bör du ge dina dina kunder rätt leveransförväntningar och tillhandahålla spårning av deras beställningar när det är möjligt.

Granska fraktmetoderna för att se vilka som kan vara bäst att använda för ditt företag och de typer av produkter som du säljer.

Vanliga fraktföretag

Vanliga fraktföretag
Transportör Produkttyp Kostnad Tillgänglighet Spårningsnummer Beräknad leveranstid (dagar)
ePacket Lågt till medium värde Gratis eller låg Specifika länder Tillhandahålls vanligtvis 15 - 30
China Post Lågt till medium värde Gratis eller låg Över hela världen Både spårbara och icke spårbara alternativ finns tillgängliga 20 - 50
SUNYOU Flytande produkter Låg De flesta länder Tillhandahålls vanligtvis 12 - 24
UPS, DHL och FedEx Medelhögt till högt värde Medium till hög De flesta länder Tillhandahålls nästan alltid 5 - 15
DHL Global Mail Medelhögt till högt värde Hög De flesta länder

Tillhandahålls nästan alltid

Underskrift krävs för leverans

5 - 15

Alternativa fraktföretag

Oberlo ansluts till andra transportföretag som är specifika för vissa områden eller företag. Följande fraktföretag kan också användas med Oberlo:

• Swiss Post
  • Turkey Post