Anlita hjälp

Experts Marketplace kopplar ihop dig med Shopify-experter som du kan anlita för komplicerade eller svåra arbetsuppgifter som rör att bygga upp ditt företag.

Du kan anlita experter inom Experts Marketplace på två sätt:

Om du skapar ett jobb eller begär en offert är du inte bunden till att anlita en expert. Du bestämmer själv om personen är rätt för jobbet och om du vill arbeta med dem.

Planering inför att anlita en expert

Förbered en beskrivning av kraven för ditt jobb innan du börjar arbeta med en expert. Följande är bra att överväga när du planerar att anlita en expert:

• Bekanta dig med alla affärsbegrepp eller tekniska begrepp som kan associeras med jobbet. Detta underlättar både för dig och experten när ni diskuterar jobbet.
  • Gör lite preliminär efterforskning om jobbet. Du kan hitta exempel på andra företag som gör något som liknar det du vill ha.
  • Definiera din budget, tidslinje och resultat tydligt. Dela med dig av så mycket detaljer som möjligt så att experten kan ge dig ett rimligt pris.

Hitta experter genom att bläddra bland tjänster

Du kan använda Experts Marketplace för att bläddra bland många experter som kan hjälpa dig att tillgodose dina behov.

Steg:

1. Välj eller sök efter en tjänstekategori i Experts Marketplace-menyn. Klicka på Expertvägledning om du inte kan hitta det du letar efter.
  2. Valfritt: Filtrera experter efter pris, land/region och språk.
  3. Klicka på en expert för att visa profilinformation.
  4. När du hittar en expert som du vill kontakta väljer du Begär en offert.
  5. Ange jobbdetaljer och preferenser.

Experter som är intresserade av ditt jobb kan kontakta dig med mer information. Om du vill kan du skicka ditt jobb till ytterligare experter.

Skapa ett jobb och matcha med expert

Du kan skapa ett jobb för att bli matchad med den expert som är bäst lämpad för det.

Steg:

1. I Experts Marketplace väljer du skapa ett jobb.
  2. Välj en tjänst.
  3. Ange information om ditt jobb och dina preferenser.
  4. Välj Skicka jobb.

När ditt jobb har skapats matchas det med experter. Experter som är intresserade av ditt jobb kan sedan kontakta dig med mer information.

Bjud in ytterligare experter till ett jobb

Du kan skicka ditt jobb till flera experter och sedan anlita den expert som bäst uppfyller dina behov. Du kan skicka ditt jobb till upp till tio experter.

1. Från Experts Marketplace-menyn väljer du eller söker efter tjänstekategorin för ditt befintliga jobb.
  2. Välj en expert som du vill bjuda in till ditt jobb.
  3. Från expertens listningssida för tjänster väljer du Begär en offert > För ett befintligt jobb.
  4. Välj det jobb du vill begära en offert för och klicka sedan på Begär offert.

Om ditt jobb har markerats som Utgånget visas det inte i listan över befintliga jobb. Du måste ange dina jobbuppgifter på nytt i formuläret Begär en offert för att kontakta en annan expert.

Vanliga frågor

Kan jag visa expertpriser i min lokala valuta?

Ja. Du kan ändra visningsvalutan längst ned på sidan. Du kan filtrera experter efter pris och visa startpriser i din valda valuta. Förslagen och fakturorna du mottar från experter är dock i USD. Du kommer att debiteras för tjänster i USD.