Betala experter för deras arbete via Experts Marketplace

När en expert skickar en faktura till dig för ditt jobb kan du betala den säkert från din Shopify-administratör. Alla fakturor är i USD.

Välj betalningsvillkor

När du arbetar med en expert bör du båda komma överens om hur du ska betala för jobbet. Du kan diskutera huruvida du ska betala ett fast pris eller en timavgift. Beroende på expert och jobb kan ett av alternativen mer lämpligt än det andra.

Betalningsvillkor

Fasta jobbpriser

Det här är ett bra val för jobb med en definierad eller begränsad budget. Om du betalar ett fast pris behöver du inte ge en engångsbetalning. Du kan dela upp betalningen utifrån arbetets framgång eller delmål. Du kan till exempel göra mindre betalningar i förväg, halvvägs genom jobbet och när jobbet är klart.

Jobb med timpris

Det här är ett bra val för stora jobb som har långsiktiga deadlines. Du debiteras utifrån hur många timmar som krävs för att slutföra jobbet. Det handlar vanligtvis om regelbundna fakturor som återger arbetstimmarna under en viss tidsperiod.

Betala en faktura i Shopify

Experter kan skicka dig en faktura inom Experts Marketplace. Du kan sedan betala fakturan med din befintliga betalningsmetod på ditt konto hos Shopify.

Steg:

1. Klicka på Fakturor i menyn Experts Marketplace.
  2. Klicka på fakturan du vill betala.
  3. Klicka på Fortsätt till betalning längst ned på sidan.
  4. Klicka på Godkänn avgift.

Vanliga frågor

Vad kan jag göra om jag får en faktura från någon som jag inte känner igen?

Om du får en oönskad faktura ska du avvisa den och rapportera den till Shopifys support. Detta ger Shopify information att experten utgör potentiell risk.

Vad kan jag göra om en fakturabelopp är för högt för att ditt kreditkort ska kunna hantera det?

Du kan neka fakturan och låta experten veta att betalningsbeloppet är för högt ditt kreditkort. Experten kan då skicka flera fakturor på lägre belopp till dig.

Vad kan jag göra om en expert inte slutfört det arbete som krävs och jag vill ha en återbetalning?

Om du har problem med en expert eller resultat av ditt jobb, se Hantera tvister.