Sparade svar

Shopify Inbox låter dig ställa in tre olika typer av automatiserade meddelanden för att kommunicera med dina kunder när de använder webbutikschatten:

• Automatiserade meddelanden: Anpassade meddelanden som visas eller skickas automatiskt när en kund inleder en konversation i din butik. Du kan anpassa olika meddelanden för konversationer som inletts under dina tillgängliga timmar och för dem som inletts utanför dina tillgängliga timmar.

• Snabbsvar: Anpassade meddelandegenvägar för vanliga fraser som används i kundkonversationer.

• Vanliga frågor: Vanliga frågor som kunder kan klicka på för att se det anpassade svaret när som helst.

Du kan anpassa meddelandena för att visa hälsningar, uppföljningsmeddelanden, svara på vanliga frågor och välja tillgängliga tider för kommunikation.

Genväg till sparade svar

Du kan komma åt dina sparade svar från din Inbox-kontrollpanel i din Shopify-administratör.

Kundupplevelsekortet från Inbox-kontrollpanelen med genvägar för att skapa eller hantera dina snabbsvar, vanliga frågor och automatiserade meddelanden och en knapp för att anpassa utseendet på chattalternativ.

Om det inte finns några sparade svar för ditt Inbox-konto kommer det stå Skapa på knappen Snabbsvar, Vanliga frågor och Automatiska meddelanden. När du har skapat minst ett sparat svar för varje meddelandetyp kommer det att stå Hantera på kontrollpanelsknappen. Båda versionerna av knappen tar dig direkt till sidan för sparade svar i din administratör.