Visa viktig information på kassasidan

Obs! Denna vägledning är relevant för Merchants som säljer i Frankrike.

På kassasidan anger kunderna sin leverans- och betalningsinformation och slutför köpet. Tyska Merchants visar ofta följande information på sin kassasida:

• Rättsligt meddelande
  • Försäljningsvillkor
  • Återbetalningspolicy

Lägg till ett juridiskt meddelande på din kassasida

Franska Merchants lägger ofta till en juridisk informationssida i sin butik, som visar information om företagets namn, adress, och kontaktuppgifter.

Du kan även lägga till en länk till det här innehållet på din kassasida:

Länk till länk för juridiskt meddelande i kassan

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Inställningar.
  2. Klicka på Kassa.
  3. I avsnittet Beställningsbehandling kontrollerar du Kräv ett bekräftelsesteg:
    Kräver ett bekräftelsesteg
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet Policyer anger du text i textrutan Juridiskt meddelande. För att spara tid kan du klicka på Generera exempel på juridiskt meddelande för att få en mall att utgå från.
  6. Klicka på Spara.

Lägg till försäljningsvillkor och en bekräftelse på din återbetalningspolicy på din kassasida

Du kan visa en länk till dina försäljningsvillkor och återbetalningspolicy på din kassasida:

Länk till försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn i kassan

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Inställningar.
  2. Klicka på Kassa.
  3. I avsnittet Beställningsbehandling kontrollerar du Kräv ett bekräftelsesteg:
    Kräver ett bekräftelsesteg
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet Policyer anger du text i textrutorna Köpvillkor och Återbetalningspolicy. För att spara tid kan du klicka på Generera exempel för att få en mall att utgå från.
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på ögonikonen för att förhandsgranska din online-butik:
    Förhandsgranska online-butik
  8. Lägg en produkt i varukorgen och gå till kassan. Om du ser försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn är du klar. Om du inte ser försäljningsvillkoren och återbetalningspolicyn fortsätter du till nästa steg.
  9. Klicka på Online-butik.
  10. Bredvid ditt nuvarande temanamn, klicka på Åtgärder > Redigera språk:

Redigera kodknappen för språk

11. Klicka på Kassa och system:

Kassa och system

12. Skriv review notice i sökrutan och tryck på enter.

13. Under rubriken Kassa och system / Kassagranskning, skriv följande text i textrutan Granska meddelande HTML:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_sale} and %{refund_policy}

14. Klicka på Spara.

15. Klicka på Ändra temaspråk

16. I rullgardinsmenyn Språk väljer du Franska och klickar på Spara.

17. I textrutan Franska Granska meddelande html anger du följande text:

En validant votre paiement, vous confirmez définitivement votre commande et acceptez l’intégralité de nos %{terms_of_sale} et de notre %{refund_policy}.

Franska granska meddelande html

18. Klicka på Spara.