Visa viktig information på kassasidan

Obs! Denna vägledning är relevant för Merchants som säljer i Tyskland.

På kassasidan anger kunderna sin leverans- och betalningsinformation och slutför köpet. Tyska Merchants visar ofta följande information på sin kassasida:

• Stämpel eller juridiskt meddelande
  • Användarvillkor och återbetalningspolicy
  • Skatteinformation, såsom moms
  • Fraktpolicy

Lägg till en stämpel eller ett juridiskt meddelande till din kassasida

Tyska Merchants lägger ofta till en stämpel eller juridisk informationssida i sin butik, som visar information om företagets namn, adress, och kontaktuppgifter.

Du kan även lägga till en länk till det här innehållet på din kassasida:

Länk till juridiskt meddelande i kassan

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Inställningar.
  2. Klicka på Kassa.
  3. I avsnittet Beställningsbehandling kontrollerar du Kräv ett bekräftelsesteg:
    Kräver ett bekräftelsesteg
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet Policyer anger du text i textrutan Juridiskt meddelande. För att spara tid kan du klicka på Generera exempel på juridiskt meddelande för att få en mall att utgå från.
  6. Klicka på Spara.

Lägg till användarvillkor och en bekräftelse på din återbetalningspolicy på din kassasida

Du kan visa en länk till dina användarvillkor och återbetalningspolicy på din kassasida:

Länk till TOS och återbetalningspolicy i kassan

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Inställningar.
  2. Klicka på Kassa.
  3. I avsnittet Beställningsbehandling kontrollerar du Kräv ett bekräftelsesteg:
    Kräver ett bekräftelsesteg
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet Policyer anger du text i textrutorna Användarvillkor och Återbetalningspolicy. För att spara tid kan du klicka på Generera exempel för att få en mall att utgå från.
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på ögonikonen för att förhandsgranska din online-butik:
    Förhandsgranska online-butik
  8. Lägg en produkt i kundvagnen och gå till kassan. Om du ser användarvillkoren och återbetalningspolicyn, är du klar. Om du inte ser användarvillkoren och återbetalningspolicyn, fortsätt till nästa steg.
  9. Klicka på Online-butik.
  10. Bredvid ditt nuvarande temanamn, klicka på Åtgärder > Redigera språk:

Redigera kodknappen för språk

11. Klicka på Kassa och system:

Kassa och system

12. Skriv review notice i sökrutan och tryck på returknappen.

13. Under rubriken Kassa och system / Kassagranskning, skriv följande text i textrutan Granska meddelande HTML:

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Klicka på Spara.

15. Klicka på Ändra temaspråk:

Klicka på

16. I rullgardinsmenyn Språk väljer du Tyska och klickar på Spara.

17. I tyska textrutan Granska meddelande html anger du följande text:

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

Tyska granska kommentar html

18. Klicka på Spara.

Lägg till skatteinformation på din kassasida

Som standard ingår skatt i summan som visas för kunderna i kassabeställningsöversikten. Om du vill visa exakt vilken skatt som betalas, följer du dessa steg:

1. Från din Shopify-admin, klicka på Online-butik.
  2. Bredvid ditt nuvarande temanamn, klicka på Åtgärder > Redigera språk:
    Redigera kodknappen för språk
  3. Klicka på Kassa och system:
    Kassa och system
  4. Skriv Vat label html i sökrutan och tryck på returknappen.
  5. Under rubriken Kassa och system / Kassabeställningsöversikt anger du följande text i textrutan Momsetikett html: {{ amount }} tax included
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på Ändra temaspråk:
    Klicka på
  8. I rullgardinsmenyn Språk väljer du Tyska och klickar på Spara.
  9. Skriv in samma text, på tyska, i tyska textrutan Momsetikett html

Lägg till en fraktpolicy på din kassasida

Om du lägger till din fraktpolicy i din Shopify-admin läggs en länk till fraktpolicyn automatiskt till på din kassasida.

Länk till fraktpolicy i kassan