Visa viktig information på kassasidan

Obs! Denna vägledning är relevant för Merchants som säljer i Tyskland.

Kundvagnssidan visar en sammanfattning av alla produkter som en kund har lagt till i kundvagnen, ett delbelopp och ett totalpris för beställningen, samt en Kassa-knapp som tar kunderna till Shopifys säkra Kassasidor. När inga produkter har lagts till visar den tomma kundvagnssidan en Fortsätt handla-länk som tar kunderna tillbaka för att se dina produkter. Du kan redigera inställningarna och lägga till nya funktioner på din butiks kundvagnssida för att passa dina företagsbehov.

Tyska Merchants visar ofta följande information på sin kundvagnssida:

• Skatteinformation, såsom moms
  • Leveransinformation

Inkludera skatteinformation på kundvagnssidan

1. Från din Shopify-admin, klicka på Inställningar.

2. I Skatteinställningen kontrollera All skatt ingår i mina priser.

Skatteinformationen visas under subtotal på kundvagnssidan:

Skatteinformation på kundvagnssidan

Inkludera fraktinformation på kundvagnssidan

Om du lägger till din fraktpolicy i din Shopify-admin läggs en länk till din fraktinformation automatiskt till på din produktsida:

Fraktinformation på kundvagnssidan