Visa viktig information på kassasidan

OBS! denna vägledning är relevant för Merchants som säljs i Tyskland.

På kassasidan anger kunderna sin leverans-och betalningsinformation och slutför sitt köp. Merchants som säljer i Tyskland visar ofta länkar till följande information på sin kassasida:

• Imprint eller juridiskt meddelande
  • Användarvillkor och återbetalningspolicy
  • Skatteinformation, till exempel moms
  • Fraktförsäkring

Lägg till en Imprint eller ett juridiskt meddelande till din kassasida

Merchants som säljer i Tyskland lägger ofta till en " Imprint"-eller Legal Notice-sida i sin butik, som visar information om företagets namn, adress och kontaktuppgifter.

Du kan även lägga till en länk till det här innehållet på kassasidan i sidfoten.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutan juridiskt meddelande.
  6. Klicka på Spara.

Lägg till användarvillkor och en bekräftelse på din återbetalningspolicy på din kassasida

Du kan visa en länk till dina användarvillkor och återbetalningspolicy på din kassasida.

Steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på Inställningar.
  2. Klicka på utcheckning.
  3. I avsnittet behandling av order kontrollerar du steg för att kräva bekräftelse.
  4. Klicka på Spara.
  5. I avsnittet policyer anger du texten i textrutorna användarvillkor och återbetalningspolicy.
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på ögonikonen för att förhandsgranska din webbutik.
  8. Lägg till en produkt i varukorgen och gå till kassan. Om du ser användarvillkoren och återbetalningspolicyn, är du klar. Om du inte ser användarvillkoren och återbetalningspolicyn fortsätter du till nästa steg.
  9. Klicka på webbutik.
  10. Klicka på Åtgärder > Redigera språkintill ditt aktuella temanamn.
  11. Klicka på Kassa & system.
  12. Skriv review notice i sökrutan och tryck på RETUR.
  13. Under rubriken Utcheckning & system/Kassautcheckning, Skriv in följande text i textrutan Granska meddelande HTML :

By completing your order, you agree to our %{terms_of_service} and %{refund_policy}

14. Klicka på Spara.

15. Klicka på Ändra temaspråk.

16. I rullgardinsmenyn språk väljer du tyska och klickar på Spara.

17. Ange följande text i textrutan för tyska granskningsmeddelande HTML :

Ich erkläre mich mit den %{terms_of_service} einverstanden und die %{refund_policy} habe ich zur Kenntnis genommen.

18. Klicka på Spara.

Lägg till skatteinformation till din kassasida

Som standard ingår skatt i den kostnad som visas för kunderna i kassans Orderöversikt. Om du vill visa exakt hur mycket skatt som betalas, Följ dessa steg:

1. Från din Shopify admin, klicka på webbutik.
  2. Klicka på Åtgärder > Redigera språkintill ditt aktuella temanamn:
    Redigera knappen för språkkod
  3. Klicka på utcheckning & system:
    Utcheckningssystem &
  4. Skriv Vat label html i sökrutan och tryck på RETUR.
  5. Under rubriken Kassautcheckning & system/Kassettorderöversiktanger du följande text i textrutan moms Label HTML : {{ amount }} tax included
  6. Klicka på Spara.
  7. Klicka på Ändra temaspråk.
  8. I rullgardinsmenyn språk väljer du tyska och klickar på Spara.
  9. Ange samma text på tyska i textrutan för tyska momsetikett HTML.

Lägg till en fraktstrategi till din kassasida

Om du lägger till din fraktintegritetspolicy i din Shopify adminläggs en länk till dig fraktsedel automatiskt till din kassasida.