Visa viktig information i dina e-postaviseringar

Du kan redigera dina e-postmeddelanden med beställningsbekräftelse för att inkludera länkar till PDF-filer med viktig information, till exempel dina användarvillkor och återbetalningspolicy.

Observera: länkar till dina användarvillkor och återbetalningspolicy ingår redan i standardmeddelandet om e-post.

Steg:

1. Från din Shopify admin går du till Inställningar ≫ notiser.
  2. Klicka på beställningsbekräftelse.
  3. Nära längst ner i e-postmeddelandet, lokalisera sidfotstexten. I standardmeddelandet är sidfotstexten If you have any questions, reply to this email or contact us at <a href="mailto:">.
  4. Klistra in följande kod, antingen före eller efter sidfotstexten:
{{ shop.terms_of_service | attach_as_pdf: "Terms of Service" }}
{{ shop.refund_policy | attach_as_pdf: "Refund Policy" }}
  1. Klicka på Spara.
  2. Klicka på Förhandsgranskning för att kontrollera placeringen av länkarna..

Om du vill veta mer om hur du anpassar dina e-postmallar, se Anpassa specifika e-postmallar.