Lägg till en Skicka ett meddelande till oss-knapp i din webbutik

Om du använder Messenger-kanalen kan du lägga till en Skicka ett meddelande till oss-knapp i din webbutik så att dina kunder enkelt kan kontakta dig med hjälp av Facebook Messenger.

Kunderna kan klicka på knappen för att skicka ett meddelande till dig med Facebook Messenger.

Obs! Om din Facebook-sida inte är publicerad kan kunderna kanske börja konversationer med din webbutik med hjälp av knappen Skicka meddelande till oss men du kommer inte att kunna svara. Läs om hur du publicerar din Facebooksida.

Aktivera knappen Skicka ett meddelande till oss

När du aktiverar knappen Skicka ett meddelande till oss visas knappen på varje sida i din webbutik med undantag för kassasidan.

Steg:

1. Klicka på Aktivera i avsnittet*Skicka meddelande till oss*.

Anpassa knappen Skicka ett meddelande till oss

När du har aktiverat knappen Skicka ett meddelande till oss kan du ändra dess design, placering och storlek från sidan Anpassningar.

Steg:

1. På sidan Anpassningar använder du rullgardinsmenyerna i Skicka ett meddelande till oss-avsnittet för att välja design, placering och storlek på Skicka ett meddelande till oss-knappen i din webbutik.

2. Klicka på Spara efter att du har gjort ändringarna.

Du kan se hur dina val ser ut i din webbutik genom att klicka på Visa i butiken. Du kan ändra dessa inställningar igen när som helst.

Obs! Du kan använda Messenger-kontakter med Shopify Ping och läsa och svara på meddelanden från kunder genom att använda ping på en iOS-enhet. Läs mer om Shopify Ping.

Inaktivera knappen Skicka ett meddelande till oss

Om du inte vill visa knappen Skicka ett meddelande till oss i din webbutik kan du inaktivera den från sidan Anpassningar.

Steg:

1. På sidan för Anpassningar i avsnittet Skicka ett meddelande till oss-knappen, klicka Avaktivera.

Du kan när som helst aktivera Skicka ett meddelande till oss-knappen.