Behörighetskrav för Facebook Messenger

Det finns några behörighetskrav för hur du använder försäljningskanalen Messenger:

• Du måste ha en Shopify-webbutik och butiken kan inte vara lösenordsskyddad. Läs om hur du tar bort lösenordet från din webbutik.
  • Du måste ha ett Facebook-konto med en admin eller redigeringsroll på en publicerad Facebooksida. Läs mer om Facebooks sidroller. Läs om hur du publicerar din Facebooksida.
  • För att skicka automatiska orderuppdateringar måste du sälja produkter i en valuta som stöds av Facebook. Annars kan kunderna inte välja orderuppdateringar, även om de kan köpa dina produkter i Messenger-chattar med din webbutik. Läs mer om de valutor som Facebook stöder.