Konfigurering av Facebook Messenger

När du har bekräftat din butiks behörighet för Messenger-kanalen kan du lägga till den i Shopify.

Lägg till försäljningskanalen Messenger

Steg:

1. När du har granskat användarvillkoren klickar du på Anslut konto och följer anvisningarna för att ge Shopify tillåtelse att se din offentliga profil, hantera dina sidor och skicka meddelanden från sidor du hanterar.

2. I avsnittet Facebooksida väljer du den Facebooksida som du vill ansluta till Messenger-kanalen och klickar sedan på Anslut sida:

Ta bort försäljningskanalen Messenger

När du tar bort försäljningskanalen Messenger kommer den widget som kunderna ser i din utcheckningssida också att tas bort. Kunderna kommer inte att sluta ta emot uppdateringar från dig.

OBS! Om du bestämmer dig för att lägga till Messenger igen med samma Facebooksida kan du fortsätta de konversationer som du hade påbörjat tidigare.

Steg:

1. Klicka på ikonen papperskorgen bredvid Messenger.