Facebook Shop

Obs! Du kan inte komma åt den kommande Facebook Shops-funktionen genom kanalen Facebook Shop. Efter 19 maj 2020 finns Facebook Shop inte längre tillgängligt för nedladdning från Shopifys appbutik. Butiker som har installerat Facebook Shop kan fortfarande använda den och den kan fortfarande användas som en del av konfigurationen av Instagram-kanalen.

Du kan visa dina Shopify produkter på din Facebooksida genom att använda Facebook Shop.

När du konfigurerar Facebook Shop skapar Facebook ett butiksavsnitt på din Facebooksida som visar dina Shopify-produkter. Du kan göra ändringar i produkter, granska försäljning och distribuera ordrar i Shopify.

Facebook Shop är en försäljningskanal som ingår i alla betalda Shopify-planer.

Obs! För att hjälpa detaljhandeln under COVID-19 marknadsför Facebook presentkort från berättigade detaljhandelsbutiker till lokala kunder. Du behöver inte Facebooks försäljningskanal för att ansluta en presentkortsprodukt till Facebook.