Kassa på Instagram och Facebook

När du konfigurerar Facebook-kanalen kan du välja mellan två kassametoder: gå till kassan i din Shopify-butik eller gå till kassan på Facebook och Instagram. Kassa på Facebook och Instagram är finns för närvarande endast tillgänglig för butiker i USA.

Kassa på Facebook och Instagram är en produkt från Facebook, så villkoren för att använda denna kassametod bestäms av Facebook. Kassa på Facebook och Instagram drivs av Shopify Payments. Läs mer om Shopify Payments.