Krav för att sälja med kassa på Instagram

Din butik måste godkännas av Facebook för att få sälja på Instagram och produkter som säljs på Instagram måste följa Facebooks handelspolicyer. Läs mer om produktkrav för att sälja på Instagram.

Behörighetskrav

För att kunna använda Instagram-kassan måste din butik uppfylla följande handelskrav:

Facebook-krav

Kassan på Instagram synkroniserar dina Shopify-produkter med en Facebook-katalog för ditt företag så att du kan tagga dina produkter på Instagram. För att använda kassan på Instagram för att synkronisera produkter måste du konfigurera en Facebook Business Manager som är kopplad till både företagets Facebooksida och ditt Instagramkonto. Om du inte har en Business Manager eller en Facebooksida för ditt företag kan du skapa det när du konfigurerar kassan på Instagram.

Facebook Business Manager är ett verktyg som du kan använda för att organisera och hantera dina företagssidor och konton på ett enda ställe. Läs mer om Business Manager på Facebook Ads hjälpcenter.

Inställningar för Facebooksida

Följande krav måste uppfyllas på Facebook innan du kan ansluta din Facebooksida:

Förstå roller och tillstånd på Facebook

På Facebook behöver du en administratörsroll för en sida, ett annonskonto eller en företagshanterare innan du kan komma åt alla inställningar och göra vissa typer av ändringar. Sidor, annonskonton och företagshanterare har separata kontotillstånd, vilket innebär att du behöver administratörsroller för var och en.

Du kan hitta en Översikt över Facebooks roller och tillstånd och länkar till fler resurser på Facebooks Hjälpcenter.

Krav för leverans- och returpolicy

För att bli godkänd för att sälja på Instagram måste din butik uppfylla följande leverans- och returpolicykrav:

• Du måste skicka produkter så att de levereras inom 10 dagar efter det att beställningen gjordes.
  • Du måste acceptera returer i 30 dagar efter att produkten levererats.