Facebook Shop

Du kan visa dina Shopify-produkter på din Facebook-sida genom att använda Facebook Shop-funktionen i Facebook-kanalen.

När du konfigurerar Facebook Shop-funktionen skapar Facebook ett Shop-avsnitt på din Facebook-sida. Dina Shopify-produkter visas i Shop-avsnittet så att kunder kan handla på din Facebook-sida. Om du gör ändringar för en produkt i Shopify uppdateras ändringarna även i din Facebook Shop.