Facebook Shop

Obs! Facebook Shop är inte längre tillgänglig att installera via Shopifys appbutik. Butiker som för närvarande har Facebook Shop installerad kan fortfarande använda den. Du kan nu sälja på Facebook och använda Facebook Shops-funktionen med den nya Facebook-försäljningskanalen.

Du kan visa dina Shopify produkter på din Facebooksida genom att använda Facebook Shop.

När du konfigurerar Facebook Shop skapar Facebook ett butiksavsnitt på din Facebooksida som visar dina Shopify-produkter. Du kan göra ändringar i produkter, granska försäljning och distribuera ordrar i Shopify.

Facebook Shop är en försäljningskanal som ingår i alla betalda Shopify-prenumerationsplaner.

Obs! För att hjälpa detaljhandeln under COVID-19 marknadsför Facebook presentkort från berättigade detaljhandelsbutiker till lokala kunder. Du behöver inte Facebooks försäljningskanal för att ansluta en presentkortsprodukt till Facebook.