Behandla ordrar från Facebook

Ordrar som kunderna gör från din Facebooksida lyder under ditt företags publicerade policyer eftersom betalningar för dessa ordrar behandlas av Shopifys kassa.

Identifiera Facebook-ordrar

Ordrar som är lagda på Facebook och synkroniserade till Shopify genom att använda Facebook Shop visas på sidan Ordrar i Shopify. Ordrar visas ungefär en timme efter att de har lagts. Du kan filtrera dina ordrar i avsnittet Produktstatus i Facebook-kanalen för att endast visa ordrar som lagts via Facebook.

Steg:

1. Från din Shopify admin, gå till ordrar.
    1. Klicka på Fler filter > Försäljningskanal. 4. Välj Facebook Shop. 4. Klicka på Klar. 5. På ordersidan klickar du på ordernumret för den order du vill visa.