Behandla ordrar från Facebook

Ordrar som kunderna gör från din Facebooksida lyder under ditt företags publicerade policyer eftersom betalningar för dessa ordrar behandlas av Shopifys kassa.

Identifiera Facebook-ordrar

Order som har lagts på Facebook och synkroniserats med Shopify genom att använda Facebook Shop, visas på sidan Orders (order) i Shopify. Order visas cirka en timme efter att de har lagts. I avsnittet Product status (produktstatus) på Facebooks försäljningskanal kan du filtrera dina order för att endast visa order som gjorts via Facebook.

Steg:

1. Från din Shopify admin, gå till ordrar.
    1. Klicka på Fler filter > Försäljningskanal. 4. Välj Facebook Shop. 4. Klicka på Klar. 5. På ordersidan klickar du på ordernumret för den order du vill visa.